آموزش طراحی سایت نکات شیرینی پزی » آشـــپزی به سبـــک الی

  پف نکردن کیک: بیشترین مشکل کیک پز ها پف نکردن کیک هست خیل وقتا کیک حالت شیرینی به خودش میگیره و موادش به هم میچسبن و اصلا حالت پف دار نداره چون:  1)تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده(حتما باید برای همه نوع کیک تخم...

خواندن ادامه...
قبل از پختن کیک بخوانید
    قبل از اینکه شروع به پخت و تزیین هر کیکی بکنیم چند نکته‌ی مهم و در عین حال ساده را باید در نظر داشته باشیم. 1- اندازه‌گیری باید کامل و با دقت انجام شود. 2- مواد بهتر است از نوع مرغوب باشد. 3- آرد حتما ً باید آرد مخصوص...

خواندن ادامه...
همه آنچه در مورد پخت کیک باید بدانید
      تفاوت آرد ذرت با نشاسته ذرت آرد ذرت ازذرت درشت متوسط وریز آسیاب شده تهیه می شود.این آرد رنگ زرد آفتابی خودرا به نان های سریع ورآمده با جوش شیرین وبیکینگ پودرمی افزاید.پ           Arrowroot ...

خواندن ادامه...
تفاوت آرد ذرت با نشاسته ذرت
    آرد همه کاره " All-purpuse Flour"  حدود 10-12% پروتئین داره که از مخلوط آرد گندم سخت و نرم که میتونه سفید شده باشه یا نه درست شده که این آرد برای کیک؛ نان؛ شیرینی و کوکی مناسب هست.   آرد کیک " Cake Flour" ...

خواندن ادامه...
انواع آرد را بشناسید
  از چه آردی استفاده کنیم ؟ سفید یا سبوس دار؟ برای کیک اسفنجی باید همیشه از آرد سفید استفاده کنید . آرد‌های که آماده میخرید که به اسم پودر کیک آمادست معمولا بکینگ پودر داره و شما نیازی به اضافه کردن بکینگ پودر ندارید اما اگه از آرد...

خواندن ادامه...
نکات مهم در مورد مواد شیرینی پزی
  قالب کیک معمولی‌ که هممون حتما یه دونشو داریم تو خونمون و معمولا به شکل گرده و بعضی‌‌هاشون هم مستطیلی. اغلب از نوعی هستند که می‌چسبه کیک بهشون و باید قبل از این که مایع کیک رو بریزیم باید گریس کاریش کنیم یا همونکره بمالیم و آرد بپاشیم که...

خواندن ادامه...
همه ی آنچه که باید از قالب ها بدانید
  ۳ نوع کیک اسفنجی داریم یعنی‌ این ۳ کیک از یه خانواده هستند. ۱. کیک آنجل فود که در آن  هیچ چربی‌ استفاده نشده  است. ۲. کیک اسفنجی که بعضی‌ دستورها توش روغن وجود داره و تو بعضی‌ دستورها روغن لازم نیست . ۳.کیک شیفون یا گنسیس...

خواندن ادامه...
نکات بسیار مهم برای پخت کیک اسفنجی
   نکات مهم در مورد اشکالاتی که ممکنه در کیکی که می پزید  با  آن مواجه شوید: 1- اولین و مهمترین نکته، اندازه گیری درست هست. اندازه گیری اشتباه، چه به خاطر نداشتن ترازو یا پیمانه استاندارد باشه یا به خاطر کم حوصلگی و بی خیالی...

خواندن ادامه...
قبل از پخت کیک بخوانید
    هنگام اندازه گیری موادی مانند آرد و ادویه روی پیمانه یا قاشق را، نباید فشار بدهیم و ته پیمانه را هم نباید به میز بکوبیم، چون با اینکار ماده توی پیمانه یا قاشق فشرده میشود و مقدار آن به اندازه ای که در دستور پیش بینی شده است نخواهد...

خواندن ادامه...
روش اندازه گیری مواد برای شیرینی و کیک