کافی شاپ
مواد لازم:
900 گرم ریواس
1 و 3/4 فنجان شکر (350 گرم شکر)
4 فنجان آب ( کمی کمتر از یک لیتر )
ریواس ها را پاک می کنیم و می شوییم و خشک می کنیم.
ریواس ها رو خورد می کنیم و در یک قابلمه متوسط می ریزیم.
آب به اندازه ای که روی ریواس ها رو بپوشونه می ریزیم و با در بسته ۲۰ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا بپزد.
کف های روی آب رو جمع می کنیم و دور می ریزیم.
بعد از ۲۰ دقیقه ریواس ها نرم شده و رنگشون رو از دست میدهند.
ریواس های پخته رابا یک صافی ریز صاف می کنیم و آبش را که کمی مات میشه با ۱ و ۳/۴ فنجان شکر رو به آب ریواس اضافه می کنیم و دویاره روی حرارت می گذاریم تا ۵ دقیقه بجوشد و گاهی هم می زنیم تا شکر کاملا" حل شود.
کف روی شربت رو دور میریزیم و وقتی شربت به غلظت موردنظر رسید از روی حرارت بر میداریم .
صبر می کنیم تا کاملا" خنک شود و در شیشه استریل شده در بسته می ریزیم. این شربت را تا چند هفته در یخچال میشود نگهداری کرد
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.