کافی شاپ
قهوه یخدار، یخقهوه یا قهوه سرد (آیسد کافی) با چند روش مختلف آماده میشود؛ با اسپرسو یا قهوه آماده و سریع، با یخ یا بستنی. با شکر یا شربت و با چند جور طعمدهنده و شکلدهنده و کفدهنده متنوع. مهمترین ویژگی مشترک همه این روشها شاید این است که قهوه باید سنگین باشد تا موقع آب شدن یخها و حل شدن بقیه مواد، رقیق نشود.
موادی که برای تهیه قهوه خنک تابستانی نیاز داریم:
- دو تا سه شات قهوه اسپرسوی دمکرده
- اگر اسپرسو نداریم؛ یک قوری قهوه سیاه و غلیظ دمکشیده
- یخ (بهتر است قهوه یخزده در قالب یخ باشد)
- شیر
- شکر و بستنی
موادی که برای تهیه قهوه خنک تابستانی نیاز داریم:
- دو تا سه شات قهوه اسپرسوی دمکرده
- اگر اسپرسو نداریم؛ یک قوری قهوه سیاه و غلیظ دمکشیده
- یخ (بهتر است قهوه یخزده در قالب یخ باشد)
- شیر
- شکر و بستنی
بهتر است قبلا قهوه دمکرده داشته باشیم که در فریزر یخ زده باشد و به شکل قالب یخی آماده شده باشد. این قهوههای یخزده، هم نوشیدنی را سنگینتر میکند هم کمک میکند طعم تلخ قهوه با آب شدن یخ معمولی، از بین نرود و قهوه، رقیق و آبکی نشود.
قهوه دمکرده را در لیوان میریزیم.
خنک که شد، بقیه مواد را اضافه میکنیم. بین شکر و بستنی یکی را انتخاب میکنیم.
اگر میخواهیم قهوه خنکمان شیرین باشد، باید همان موقع که هنوز گرم است، شکر را به اندازه دلخواه در قهوه حل کنیم.
نکته:
این شاید دم دستترین روش ساده و سنتی درست کردن آیسکافی باشد؛ در بعضی کشورها به جای شکر و بستنی وانیلی یا شکلاتی به آن شربت، طعمدهنده و ادویههایی مثل پودر دارچین، بادیان، هل سبز و تنقلات خردشده اضافه میکنند. بعضی هم مقداری خامه پرچرب به لیوان اضافه میکنند.
یک روش درست کردن این نوشیدنی این است که همه مواد را در مخلوطکن بریزیم و بعد از ۱۰ تا ۱۵ ثانیه، مایع، یکدست و کمی کفآلود شود و یخها مثل یخ در بهشت زیر دندان بیایند؛ چیزی شبیه قهوه فراپه که یخقهوه کفدار است.
در ژاپن به این نوشیدنی «آیسو کُهی» میگویند، از حدود سال ۱۹۲۰ میلادی، بطریهای شیرقهوه در ژاپن در دسترس بوده اما آیس کافی از سال ۱۹۵۵ در ژاپن محبوبتر شده و در قهوهخانهها فروخته میشود.
در تایلند این نوشیدنی با قهوه سیاه و شیرین، خامه غلیظ و هل سبز تهیه میشود. آیس کافی تایلندی گاهی با خامه فُرمگرفته و کمی پودر دارچین یا بادیان و وانیل سرو میشود. این نوشیدنی در رستورانهای تایلندی بعد از غذاهای تند سفارش داده میشود و خیلی طرفدار دارد.
یک روش درست کردن این نوشیدنی این است که همه مواد را در مخلوطکن بریزیم و بعد از ۱۰ تا ۱۵ ثانیه، مایع، یکدست و کمی کفآلود شود و یخها مثل یخ در بهشت زیر دندان بیایند؛ چیزی شبیه قهوه فراپه که یخقهوه کفدار است.
در ژاپن به این نوشیدنی «آیسو کُهی» میگویند، از حدود سال ۱۹۲۰ میلادی، بطریهای شیرقهوه در ژاپن در دسترس بوده اما آیس کافی از سال ۱۹۵۵ در ژاپن محبوبتر شده و در قهوهخانهها فروخته میشود.
در تایلند این نوشیدنی با قهوه سیاه و شیرین، خامه غلیظ و هل سبز تهیه میشود. آیس کافی تایلندی گاهی با خامه فُرمگرفته و کمی پودر دارچین یا بادیان و وانیل سرو میشود. این نوشیدنی در رستورانهای تایلندی بعد از غذاهای تند سفارش داده میشود و خیلی طرفدار دارد.
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.