آموزش طراحی سایت پیراشکی مرغ » آشـــپزی به سبـــک الی

مواد لازم :

آرد ٥٠٠ گرم معادل ٤ پیمانه
مایه خمیر ٢ قاشق چای خوری
شکر ٢ قاشق چای خوری
شیر گرم ١ پیمانه
تخم مرغ ٢ عدد
کره ١٠٠ گرم معادل ٧ قاشق غذاخوری         (کره باید در دمای محیط قرار گرفته باشه)
نمک ١ قاشق چای خوری
یک عدد زرده تخم مرغ برای روی پیراشکی ها

مواد داخل پیراشکی:
برای مقدار خمیری که در بالا گفته شد باید دو برابر مواد داخل پیراشکی را آماده کنید.
پیاز متوسط ١ عدد
سیر رنده شده ٢ حبه
سینه مرغ ریز خرد شده ١ عدد
فلفل دلمه ای کوچک ١ عدد
قارچ خرد و تفت داده شده ١ پیمانه
نمک فلفل ادویه به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا شیر ولرم, شکر و مایه خمیر رو با هم مخلوط می کنیم و برای حدود ده دقیقه در جای نسبتا گرمی قرار می دیم تا پف کنه.
آرد,  نمک, تخم مرغ, کره و مایه خمیر بعمل اومده رو با هم مخلوط کرده و اونقدر ورز می دیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد و به ظرف نچسبه.
حالا سطحش رو با دست چرب می کنیم و با یه دستمال مرطوب می پوشونیم و اجازه می دیم برای یکساعت بمونه تا حجمش دو برابر بشه.
تو این فاصله که خمیر آماده می شه, برش های نازکی به مرغ می دیم و باز برش ها رو به قطعات ریز خرد می کنیم.
پیاز رو خرد کرده, یه مقدار سرخ می کنیم سیر رنده شده و مرغ رو اضافه کرده و تفت می دیم.
نمک فلفل ادویه می زنیم.
حالا فلفل دلمه ای و قارچ خورد شده رو اضافه می کنیم و زیر حرارت رو کم می کنیم تا مواد کاملا پخته بشه.
حالا خمیرمون هم آماده شده. فر رو روی ١٨٠ درجه سانتی گراد گرم می کنیم.
اگه از همه مقادیر گفته شده استفاده کرده باشیم از خمیر دوازده تا چونه یه اندازه می گیریم ( من از نصف مواد استفاده کردم) و یه مقدار با دست فشار می دیم. روش رو کمی آرد می پاشیم و دوباره برای ٣٠ دقیقه استراحت می دیم تا بهتر عمل بیاد.
حالا سطح کار رو آرد پاشیده و هر چونه رو به صورت بیضی باز می کنیم.
همه چونه ها رو باز می کنیم و از مواد به مقدار مساوی بینشون پخش می کنیم.
برای بستن پیراشکی ها یه مقدار زرده تخم مرغ رو با برس به یه سمت خمیر می مالیم و مطابق شکل خمیر رو روی هم میاریم. اضافه های خمیر رو می تونیم بِبُریم.
حالا با دست لبه ها رو روی هم میاریم و روی هم پِرِس می کنیم.
 با زرده تخم مرغ رومال می کنیم و به مدت ٣٠ - ٢٥ در فر از پیش گرم شده قرار می دیم.

بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.