کافی شاپ
دمنوش شیر و زردچوبه
زردچوبه در آشپزی شرق، عنصر کهنه و جداییناپذیری است اما در آمریکا و بسیاری از کشورهای اروپایی، نو و هیجانانگیز است و هر روز از ویژگیهای ضدسرطانی و ضدویروسی و درمانگرش میگویند و مینویسند. زردچوبه این روزها به «ادویه شفابخش» مشهور شده و از درمان گلو درد و شکمدرد تا حل مشکلات پوستی و فعالیت ضدباکتری و ضدویروسی را به آن نسبت میدهند. اما هندیها دهها سال پیش، نوشیدنی شیر گرم و زردچوبه، را به عنوان علاج شبهای سرد و آسیبهای سرماخوردگی، رو کرده بودند که گویا همین روزها با شهرت این ادویه خوشرنگ و خوشبو، در کشورهای دیگر خواهان پیدا کرده.
مواد مورد نیاز برای دو لیوان شیر و زردچوبه
– دو پیمانه شیر تازه
– دو حبه هل ساییده
– یک تا دو عدد میخک (قرنفل)
– یک قاشق چایخوری زردچوبه
– یک قاشق چایخوری دارچین
– یک قاشق غذاخوری عسل (بهتر است محلی باشد)
– دو عدد عناب خشک (دلبخواه)
– دو حبه زنجبیل تازه (دلبخواه)
روش:
۱- شیر را در شیرجوش روی شعله ملایم خوراکپز گرم میکنیم و در همین شرایط عناب و میخک را در آن میاندازیم و هم میزنیم.
۲- شیر که ولرم شد، همه ادویهها را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا جوش بیاید. بعد شعله را کم میکنیم تا حدود ۲۰ دقیقه مواد روی شعله کم، لعاب بیاندازند.
۳- با چای صافکن، شیر را در فنجان میریزیم. به اندازهای که دوستداریم، عسل اضافه میکنیم و نوشیدنی خوشرنگ و مهربان را گرم مینوشیم تا گلو درد و سرفه را سر و سامان دهد.
۴- اگر دوست دارید این نوشیدنی تندتر و مزهدارتر شود، میتوانید کمی فلفل ساییده یا یک پر بادیان ختایی هم به آن اضافه کنید.
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.