روش بن ماری روشی می گوئیم که دو ظرف با دو گنجایش, یعنی یکی کوچک و دیگری و بزرگتر انتخاب می کنیم. آب رو در ظرف زیرین به جوش میاریم و ظرف کوچکتر و روی اون می گذاریم. منتها باید دقت کنیم کف ظرف بالایی از سطح ظرف پائینی حداقل ٣-٢ سانت فاصله...
مواد لازم: زرده تخم مرغ ٦ عدد پودر قند ٢ پیمانه سرخالی گردو خرد شده ١/٢ و ١ پیمانه وانیل ١/٢ قاشق چای خوری طرز تهیه: ابتدا فر رو روی درجه ١٧٥ درجه سانتیگراد روشن کنید. زرده های تخم مرغ را حدوداً ١٠ دقیقه...