آموزش طراحی سایت مطالب برای 1393/01/13 » آشـــپزی به سبـــک الی

» مطالب برای 1393/01/13
  روش بن ماری روشی می گوئیم که دو ظرف با دو گنجایش, یعنی یکی کوچک و دیگری و بزرگتر انتخاب می کنیم. آب رو در ظرف زیرین به جوش میاریم و ظرف کوچکتر و روی اون می گذاریم. منتها باید دقت کنیم کف ظرف بالایی از سطح ظرف پائینی حداقل ٣-٢ سانت فاصله...

خواندن ادامه...
بن ماری یعنی چه؟
  مواد لازم: زرده تخم مرغ ٦ عدد پودر قند ٢ پیمانه سرخالی  گردو خرد شده ١/٢ و ١ پیمانه وانیل ١/٢ قاشق چای خوری   طرز تهیه: ابتدا فر رو روی درجه ١٧٥ درجه سانتیگراد روشن کنید. زرده های تخم مرغ را حدوداً ١٠  دقیقه...

خواندن ادامه...
شیرینی گردویی پفکی
    مواد لازم: آرد نان ٦٠٠ گرم نمک ٢ قاشق چای خوری بکینگ پودر ١ قاشق چای خوری مایه خمیر فوری یک بسته ١٠ گرمی یا ١ قاشق غذاخوری پر ماست نسبتاً سفت یا چکیده ١/٢ پیمانه روغن ١/٢ پیمانه تخم مرغ ١ عدد شیر گرم ١ پیمانه سرخالی...

خواندن ادامه...
گل ژامبون