آموزش طراحی سایت نوشیدنی گرم » آشـــپزی به سبـــک الی

     شاید در ترکیه دیده باشید، بعد از غذا معمولا یک نوشیدنی گیاهی گرم در استکان کمر باریک با نعلبکی خال‌خالی می‌نوشند. بعضی وقت‌ها هم وسط روز ممکن است کنار قهوه‌خانه‌ها و کافه‌های محلی ببینید که استکان‌هایی با پس‌مانده...

خواندن ادامه...
دم نوش مریم گلی
    طرز تهیه: آماده کردن چای به و لیمو کار آسانی است؛ یکی دو تا به تازه را به خلال‌های باریک ببُرید. بهتر است بِه سفت و کمی نارس باشد. آب یکی دو تا لیموی تازه را بگیرید و یک شب خلال‌های به را در آبلیمو بخیسانید؛ کم و زیادش با خودتان...

خواندن ادامه...
چای به لیموی اصلی
    یکی دو قاشق مرباخوری برگ خشک به‌لیمو برای دم کردن یک قوری دم‌نوش خوش رنگ و بو کافی است. گیاه به‌لیمو درختچه‌ای‌ست که تا دو متر هم رشد می‌کند و بومی آمریکای جنوبی (آرژانتین و شیلی)  است و از آنجا به شمال ایران هم آمده و صد...

خواندن ادامه...
چای به لیمو
     دو قاشق غذاخوری قهوه را داخل کروپ دستگاه اسپرسو می ریزیم و به دو قسمت قهوه کوب دستگاه فشار می دهیم تا متراکم شود و خامه اش دربیاید. کروپ قهوه را داخل دستگاه جای می دهیم و لیوان را زیر آن قرار می دهیم . قهوه داخل لیوان ریخته...

خواندن ادامه...
قهوه اسپرسو
  طرز تهیه: 2 قاشق قهوه ترک در شیر جوش ریخته و یک فنجان آب سرد به آن اضافه می کنیم  و با قاشق هم می زنیم. گاز را روشن می کنیم و ظرف شیر جوش را با کمی فاصله از آن قرار می دهیم و حرارت می دهیم . به ظرف حرکات دورانی می دهیم تا همه...

خواندن ادامه...
قهوه ترک
    انواع قهوه: 1-ترک : 2 قاشق قهوه+ یک فنجان آب سرد+یک قاشق شکر 2-اسپرسو:2قاشق اسپرسو 3-ناپلیتانا:2قاشق اسپرسو 4-کاپوچینو:2قاشق فرانسه + یک قاشق اسپرسو 5-موکاچینو:2 قاشق فرانسه+یک قاشق نسکوئیک 6-فرانسه:2 قاشق فرانسه+ شیر ...

خواندن ادامه...
ترکیبات انواع قهوه