آموزش طراحی سایت
مطالب برای 1393/02/30 » آشـــپزی به سبـــک الی
ورود به سایت
نام کاربری:
کلمه عبور (
فراموشی؟
):
ذخیره نکردن رمز عبور
ورود
ورود
ثبت نام
صحه اصلی
پرسش و پاسخ
درباره سرآشپز الی
تماس با سرآشپز الی
آشپزی و غذا
آشپزی سنتی ایرانی
آشپزی رژیمی
غذاهای دریایی
غذای کودک
آشپزی ملل
صبحانه
پیش غذا
انواع سس
ترشیجات
فست فود
نکات آشپزی
معجزه خوراکی ها
دسر و بستنی
کیک و شیرینی
انواع نان
پخت کیک و شیرینی
شکلات و آبنبات
نکات شیرینی پزی
کافی شاپ
نوشیدنی گرم
نوشیدنی سرد
شیک ها و کوکتل
گلاسه ها
سفره آرایی
آموزش فوندانت
کیک و شیرینی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی با کرم موکا
کیک شکلاتی در مایکروفر
قبل از پختن کیک بخوانید
کافی شاپ
قهوه تابستانی
شربت ریواس
اسموتی کیت کت
نوشیدنی سبز
آشـــپزی به سبـــک الی
» مطالب برای 1393/02/30
میگو اسپایسی
0
1
2
3
4
5
توسط:
elischef
در
30 اردیبهشت 1393
-
موضوع:
آشپزی و غذا
,
غذاهای دریایی
ميگو: 20 عدد تخممرغ: یک عدد آرد سفید و آرد سوخاری اسپایسی: به میزان لازم سبزی خوردن (نعناع، ریحان و شاهی) خرد شده: یک لیوان زرشک: 3 قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمزان: 3 قاشق غذاخوری سیبزمینی پخته شده: 300 گرم کره: 50 گرم فلفل...
پیراشکی گوشت گل
0
1
2
3
4
5
توسط:
elischef
در
30 اردیبهشت 1393
-
موضوع:
آشپزی و غذا
,
فست فود
از خمیر پیتزا به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف آردپاشی شده، آن را به شکل دایره باز کنید. بهتر است حدود نیم سانتیمتر ضخامت داشته باشد. سپس چهار طرف دایره را تا نیمه (از بیرون به داخل) برش دهید. یک قاشق غذاخوری...
لطفاً چند لحظه منتظر بمانید..!