آموزش طراحی سایت
مطالب برای 1393/03/31 » آشـــپزی به سبـــک الی
ورود به سایت
نام کاربری:
کلمه عبور (
فراموشی؟
):
ذخیره نکردن رمز عبور
ورود
ورود
ثبت نام
صحه اصلی
پرسش و پاسخ
درباره سرآشپز الی
تماس با سرآشپز الی
آشپزی و غذا
آشپزی سنتی ایرانی
آشپزی رژیمی
غذاهای دریایی
غذای کودک
آشپزی ملل
صبحانه
پیش غذا
انواع سس
ترشیجات
فست فود
نکات آشپزی
معجزه خوراکی ها
دسر و بستنی
کیک و شیرینی
انواع نان
پخت کیک و شیرینی
شکلات و آبنبات
نکات شیرینی پزی
کافی شاپ
نوشیدنی گرم
نوشیدنی سرد
شیک ها و کوکتل
گلاسه ها
سفره آرایی
آموزش فوندانت
کیک و شیرینی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی با کرم موکا
کیک شکلاتی در مایکروفر
قبل از پختن کیک بخوانید
کافی شاپ
قهوه تابستانی
شربت ریواس
اسموتی کیت کت
نوشیدنی سبز
آشـــپزی به سبـــک الی
» مطالب برای 1393/03/31
شکلات های تزئین روی کیک
0
1
2
3
4
5
توسط:
elischef
در
31 خرداد 1393
-
موضوع:
کیک و شیرینی
,
شکلات و آبنبات
ذوب کردن شکلات و ایجاد فرم های جدید و زیبا برای تزیین دسر برای ایجاد فرمهای مختلف با شکلات، اول باید ذوبش کنید. کمی شکلات تخته ای را به شکلی که در عکس زیر هست خرد کنید شکلات را اگر روی حرارت مستقیم بگذارید، خیلی زود می سوزد. پس...
لطفاً چند لحظه منتظر بمانید..!