از گاناش هم برای تزئین روی کیک "Frosting" و هم بین لایه های کیک "Filling" و یا فرم دادن به صورت ترافل استفاده میکنند. مزه و کیفیت گاناش در درجه اول بستگی به کیفیت شکلات داره و مهم اینه که از شکلات خالص استفاده کنید، یعنی شکلاتی که فقط...
پاستا (به ایتالیایی: Pasta) به معنی خمیر، یک اصطلاح عمومی برای گونههای مختلف ایتالیایی رشته فرنگی (نودل)است. وچنین معروفه که پاستا به دست مارکوپولوی جهان گرد در سال 1292 از چین به ایتالیا ونیز رفته و در انجا بومی شده ولی ظاهرا تحقیقات...
آرد همه کاره " All-purpuse Flour" حدود 10-12% پروتئین داره که از مخلوط آرد گندم سخت و نرم که میتونه سفید شده باشه یا نه درست شده که این آرد برای کیک؛ نان؛ شیرینی و کوکی مناسب هست. آرد کیک " Cake Flour" ...