آموزش طراحی سایت مطالب برای 1393/10/21 » آشـــپزی به سبـــک الی

» مطالب برای 1393/10/21
   از گاناش هم برای تزئین روی کیک "Frosting" و هم بین لایه های کیک "Filling" و یا فرم دادن به صورت ترافل استفاده میکنند. مزه و کیفیت گاناش در درجه اول بستگی به کیفیت شکلات داره و مهم اینه که از شکلات خالص استفاده کنید، یعنی شکلاتی که فقط...

خواندن ادامه...
گاناش
  پاستا (به ایتالیایی: Pasta) به معنی خمیر، یک اصطلاح عمومی برای گونه‌های مختلف ایتالیایی رشته فرنگی (نودل)است. وچنین معروفه که پاستا به دست مارکوپولوی جهان گرد در سال 1292 از چین به ایتالیا ونیز رفته و در انجا بومی شده ولی ظاهرا تحقیقات...

خواندن ادامه...
تفاوت انواع پاستا
    آرد همه کاره " All-purpuse Flour"  حدود 10-12% پروتئین داره که از مخلوط آرد گندم سخت و نرم که میتونه سفید شده باشه یا نه درست شده که این آرد برای کیک؛ نان؛ شیرینی و کوکی مناسب هست.   آرد کیک " Cake Flour" ...

خواندن ادامه...
انواع آرد را بشناسید