کافی شاپ
مواد لازم :
تخم مرغ : 4عدد
نمک : 1 پر (اندازه ای که بین دو انگشت اشاره و شست می آید)
روغن مایع : یک دوم پیمانه سرخالی
آرد : به میزان لازم
شیرولرم :2 پیمانه
تخم مرغ : 4عدد
نمک : 1 پر (اندازه ای که بین دو انگشت اشاره و شست می آید)
روغن مایع : یک دوم پیمانه سرخالی
آرد : به میزان لازم
شیرولرم :2 پیمانه
مواد لازم شربت :
شکر: یک لیوان
گلاب : یکدوم لیوان
آب : 1لیوان
مواد میانی :
پودرقند:300 گرم
پودر بادام: 200گرم
پودرفندق:100 گرم
پودر هل:2 قاشق سوپ خوری
روش تهیه شربت:
برای شربت همه مواد را با هم روی حرارت گذاشته و می گذاریم تا 6 دقیقه بجوشد . این شربت نباید غلیظ باشد بلکه بسیار رقیق است . برای شربت غلیظ در باقلوا ها میزان آب را نصف نمایید.
طرزتهیه :
شیر و پودر هل و تخم مرغهار ا به همراه روغن مایع و نمک مخلوط کرده تا یکدست شود . سپس آرد را کم کم ریخته و با دست هم بزنید تا خمیر شود. خمیری که به دست نچسبد و یکدست باشد. حال خمیر را روی میز آردپاشی مثل شستن رخت ورز دهید. نشان آماده بودن خمیر این است که از خمیر وقتی یک گلوله کوچک برداشتید و زیر دست فشار دادید مثل بادکنک باشد زیر دستتان!
خمیر را در کیسه چرب شده برای 30 دقیقه استراحت دهید .
حال یک قالب باقلوای در دار فلزی را با روغن جامد تمام قسمت هایش را بپوشانید .کمی از خمیر را برداشته و زیر کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با چوب باقلوا کاملا باز کنید . مداما خمیر را جابجا کرده و از این طرف به آن طرف کرده و روی دست کمی باز کنید. دوباره روی آن آرد بپاشید و با چوب وردنه بزنید تا کاملا نازک شود. در پایان روی خمیر را آرد پاشیده و با کمک وردنه آن را بلند کرده و روی چوب مداما با دست خمیر را پهن کنید.
خمیر که نازک شد در قالب انداخته تا کاملا دیوارهها را بپوشاند. حتما 2 سانتی متر از قالب خمیر بزرگتر باشد تا آویزان شود!
سپس اضافههای خمیر را ببرید. اگر خمیر در نقطهای پاره شد آن را روغن زده و یک تکه خمیر نازک روی آن بگذارید.
مواد سفید بادامی را بریزید. کامل فشرده و غلطک بکشید. حال گلاب را با آبفشان روی آن داده و کاملا روی آن را خیس کنید. یک خمیر نازک دیگر آماده و روی آن بیندازید.
مجددا با غلطک بکشید. سعی کنید وقتی ظرف را میچرخانید روغن حر کت نکند. حالا آماده برش است. با یک چاقوی تیز روی خمیر را برش های طولی دهید . فر 160 درجه برای 25 الی 30 دقیقه تا زمانی که دور خمیر طلایی شود و از وسط خمیر مواد نگین جوش بزند یعنی باقلوا حاضر است.حال باقلوا را خارج کرده و شربت داغ را 3 ملاقه با فاصله روی کل ظرف بریزید. زمانی که خنک شد در ظرف را برداشته و برشهای عرضی میزنیم.اگر برشها سخت بود دوباره از شربت داغ داغ 2 ملاقه ریخته و در را میبندیم و مجددا میگذاریم تا خنک شود و بعد برش می زنیم
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.