آموزش طراحی سایت کیک اسفنجی » آشـــپزی به سبـــک الی

 

کیک اسفنجی

 

 
مواد لازم:
تخم مرغ ٤ عدد ( همدمای اتاق )
شکر ٢ پیمانه یا  ۴۰۰ گرم 
وانیل ١ قاشق چای خوری 
١ پیمانه شیر یا ۲۴۰ میلیگرم 
کره ١/٤ پیمانه 
آرد معمولی  ٢ پیمانه یا 240 گرم 
بکینگ پودر ٢ قاشق چای خوری 
نمک ١/٤ قاشق چای خوری 
 
طرز تهیه :
اول  فر رو روی  درجه حرارت ٣٢٥ درجه فارنهایت یا ١٦٥ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
 

کیک اسفنجی

 

مواد خشک  آرد ، بکینگ پودر، و نمک رو خوب مخلوطکرده و الک کنید.
تخم مرغ ها را به مدت 4 دقیقه با همزن برقی بزنید دقت کنید دقیقا 4 دقیقه .
 

کیک اسفنجی

 

تخم مرغها کرم رنگ شده است حالا شکر و وانیل را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر با همزن برقی هم بزنید.
شیر و کره را روی حرارت ملایم گرم کنید به حدی که کره آب شود و مراقب باشید شیر جوش نیاد.
مخلوط آرد و نمک و بکینگ پودرمان را به تخم مرغ و شکر و وانیل اضاف کنید .
حالا شیر و کره که کمی گرم است به مخلوط بالا اضافه کنید با دور کند در حدی که مواد یکدست شود هم بزنید.
 
 مخلوط آماده شده را در قالبی که چرب کرده و آرد پاشی کرده اید بریزید.
 
 

کیک اسفنجی

 

20 دقیقه در فر قرار دهید و در این مدل کیک به هیچ عنوان در فر باز نکنید چون پف کیک می خوابد.
بعد از 20 دقیقه در فر را باز کنید اما خلال دندان و.. در آن برای تست پخته شدن کیک به کار نبرید فقط نگاه کنید اگر هنوز کامل پخته نشده 5 دقیقه دیگر در فر را ببندید تا پخته شود.
 

کیک اسفنجی








بازگشت