آموزش طراحی سایت کیک برانی » آشـــپزی به سبـــک الی

 

برانی چیزی بین شیرینی و کیک است. این کیک معمولا با دست خورده می‌شود و به همراه قهوه و شیر گرم میل می‌شود.
سه روایت برای مدل‌های مختلف برانی وجود دارد. اول اینکه یک سر آشپز به صورت تصادفی شکلات ذوب شده را به خمیر بیسکوییت اضافه کرد، دوم اینکه یک سرآشپز به طور کلی فراموش کرد که آرد را به مواد خودش اضافه کند، و روایت محبوب‌تر این است که یک زن خانه دار بیکینگ پودر نداشت برای همین تصمیم گرفت برای ارائه کیکش که اصلا پف نداشته و صاف بوده راهی پیدا کند و این شد که برانی‌های این خانم به مذاق مهمانانش خوش آمد.
 
طرز تهیه براونی
۲۲۰ گرم شکلات ۷۰%
۲۰۰ گرم شکر
۳ عدد تخم مرغ
¼ قاشق چای خوری وانیل
۱۵۰ گرم ارد 
۱ قاشق چای خوری بیکینگ‌پودر
۷۵ گرم گردو یا بادام
۷۵ گرم فندق
۳ قاشق غذاخوری پودرکاکائو
۱۵۰ گرم شکلات شیر شکلاتی ۴۰ درصد
اول از همه فر را روشن کنید و درجه ی آنرا روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
ظرفتان را به وسیله کره چرب کنید و مقداری پودر کاکائو در آن الک کنید و مقدار اضافی آن را با ضربه از ظرف خارج کنید. اگر فکر می‌کنید که ممکن است به ظرف بچسبد بهتر است از فویل یا کاغذ روغنی استفاده کنید.
بهتر است که عرض و طول ظرفتان حداقل ۲۰ سانتی متر باشد.
شکلات چیپسی تلخ ۷۰ درصدی و یا اگر شکلات تخته‌ای داشتید را خورد کنید و به شیوه بن ماری یعنی به وسیله حرارت غیر مستقیم ذوب کنید.
 

 

بعد آنرا از روی حرارت بردارید و پودر شکر و تخم مرغ زده شده و وانیل را به شکلات اضافه کرده و خوب بهم بزنید.
 
 
 کیک برانی
 
 
بعد آن را از روی حرارت بردارید و شکر و تخم مرغ زده شده و وانیل را به شکلات اضافه کرده و خوب بهم بزنید. سپس آرد الک شده و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و توسط یک قاشق چوبی بهم بزنید. گردو و بادام و فندق خرد شده را به مواد اضافه کنید و در آخر شکلات چیپسی شیرین شیر شکلاتی ۴۰ درصدی را اضافه کنید. همه مواد را داخل ظرف بریزید و برای تقریبا ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید. بعد از اتمام کار صبر کنید تا کمی خنک شود و از ظرف خارج کنید.
 
 

کیک برانی


بازگشت