کافی شاپ
قطاب
ماست غلیظ ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰گرم
زرده ۲ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
آرد ۱۷۰-۲۲۰ گرم
مواد داخل
خاک قند ۳۰۰ گرم
هل ۲ قاشق چایخوری آسیاب شده
عسل ۱ قاشق غذاخوری
پودر بادام ۱۰۰ گرم
گردوی ریز خورد شده ۱۰۰ گرم
تمام مواد به غیر از آرد و بکینگ پودر (ماده خشک)را مخلوط کنید تا مایه یک نواختی به دست بیاد ، مواد خشک را اضافه کنید کم کم و با دست ورز بدهید. ۲ ساعت در هوای اتاق در پلاستیک بماند. روی میز آرد بریزید، خمیررا که باید لطیف باشد پهن کنید. روی خمیر هم آرد بپاشید که راحت تر باز شود.
مواد و داخلش بریزید، لبه خمیرو با قلمو خیس کنید که به هم بچسبد.
روغنو داغ کنید . بهترین دما برای روغن ۳۲۰ درجهٔ فارنهایت، ۱۵۰ سانتیگراد هست، در روغن سرخ کنید. وقتی که هنوز داغه توی خاک قند و هل بندازین یا بغلتانید.
این شیرینیها ۲-۳ هفته تازه میمونن. با بسته بندی صحیح که با شیرینی دیگهای مخلوط نباشن و هوا نخورد.
نکته: دائم به وردنه آرد بزنید که خمیر به آن نچسبد
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.