آموزش طراحی سایت شیرینی نخودچی » آشـــپزی به سبـــک الی

 

شیرینی نخودچی

 
مواد لازم:
آرد نخودچی: 450 گرم
آرد سفید گندم: 50 گرم
پودر شکر: 250 گرم
روغن جامد: 200 گرم
هل آسیاب کرده: یک قاشق چای‌خوری
خلال پسته (برای تزیین): به مقدار لازم

روش تهیه:
* آرد نخودچی را دو بار الک کنید تا زبری آن گرفته شود.
* سپس آرد گندم را روی آن الک نمایید و پودر شکر را اضافه و مخلوط کنید و داخل همزن برقی بریزید.
* حالا به ترتیب و با فاصله روغن و هل را به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا خوب نرم شود.
* خمیر را در کیسه نایلونی قرار دهید و 24 ساعت در جای خنک بگذارید تا استراحت کند.
* بعد از 24 ساعت دوباره ورز دهید تا خوب نرم شود. سپس با دست خمیر را به شکل گلوله‌هایی به اندازه فندق درآورید، روی آن‌ها را با خلال پسته تزیین کنید و داخل سینی فر بگذارید.
* حرارت فر 160 درجه سانتی‌گراد و مدت پخت 20 الی 30 دقیقه است

بازگشت