کافی شاپ
شیرینی هندی Doodh Peda
مواد لازم:
2 فنجان شیر خشک
400 گرم شیر عسلی
1/2 ق چ پودر هل
3 ق غ کره
پسته یا پودر پسته برای تزیین
400 گرم شیر عسلی
1/2 ق چ پودر هل
3 ق غ کره
پسته یا پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه:
برای این شیرینی شیرخشک رو با کره و شیر عسلی در یک قابلمه مخلوط می کنیم و روی حرارت متوسط اجاق گاز ۵ تا ۱۰ دقیقه مرتب هم می زنیم.
وقتی کمی سفت و از ظرف جدا شد هل رو اضافه می کنیم و قابلمه رو از روی گاز برمی داریم و خمیر رو در ظرف دیگری میذاریم تا خنک بشه.
وقتی خنک شد کمی خمیر رو ورز میدیم و از خمیر گوله هایی به اندازه گردو درست می کنیم وسطش رو با انگشت کمی فشار می دیم و با پسته یا بادام و کشمش تزیین می کنیم.
وقتی کمی سفت و از ظرف جدا شد هل رو اضافه می کنیم و قابلمه رو از روی گاز برمی داریم و خمیر رو در ظرف دیگری میذاریم تا خنک بشه.
وقتی خنک شد کمی خمیر رو ورز میدیم و از خمیر گوله هایی به اندازه گردو درست می کنیم وسطش رو با انگشت کمی فشار می دیم و با پسته یا بادام و کشمش تزیین می کنیم.
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.