آموزش طراحی سایت طرز تهیه کیک لقمه ای ژله ای » آشـــپزی به سبـــک الی

» » طرز تهیه کیک لقمه ای ژله ای

طرز تهیه کیک لقمه ای ژله ای

 

 

60 گرم کره نرم 
1/2 فنجان شکر 
1 تخم مرغ هم زده 
1 فنجان آرد 
2/3 فنجان شیر 
85 گرم ژله تمشک 
1 فنجان آب جوش 
1 فنجان آب سرد 
نارگیل 3 فنجان 
عسل (کمی رقیق شده)

طرز تهیه:
1-فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2-با استفاده از همزن برقی کره و شکر را خوب بزنید تا بافتی نرم پیدا کند.
3-تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا بطور یکسان با هم ترکیب شوند.
4-آرد و شیر را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و مواد را در قالب مستطیلی چرب کرده ریخته و بمدت 20 دقیقه بپزید.
5-پودر ژله را با آب جوش و سپس آب سرد حل کرده و در یخچال قرار دهید تا کمی خود را بگیرد (نباید کاملا سفت شود).
6-کیکها را با قالب کوچک گرد یا با استکان قالب زده و سطح آنرا کمی عسل بمالید و در ژله بغلطانید و سپس در پودر نارگیل بزنید تا تمام سطح آن پوشیده شود سپس بگذارید تا کاملا خنک شود.
-بجای عسل میتوانید از خامه شیرین شده استفاده کنید

بازگشت