یکی از دلایلی که این کیک طرفدار دارد این است که آلو یا میوهها در شکل میوه در خمیر قرار میگیرند؛ نه نیازی به پخت از پیش است و نه مزهدار و دستکاری میشوند. برای همین طعم ملس و بیشتر تُرش میوه زیر دندان میماند.
- یک پیمانه آرد همهمنظوره
-۱۲ آلوی سیاه آبدار و شیرین، هستهگرفته و نیمه شده
- سه چهارم پیمانه شکر دانهریز
- دو تخممرغ بزرگ
- یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- نوک قاشق چایخوری نمک
- نصف پیمانه کره آبشده
روی کیک:
- دو قاشق چایخوری آب لیموی تازه (دلبخواه)
- یک قاشق چایخوری پودر دارچین
- یک تا دو قاشق غذاخوری شکر ریز و نرم بر اساس میزان شیرینی آلو
روش آمادهکردن کیک آلوی سیاه:
1- آرد و بیکینگ پودر و نمک باید با هم در یک کاسه مخلوط و بعد هم الک شوند.
2- توی یک کاسه بزرگتر، کره و شکر با مخلوطکن دستی یا در دستگاه غذاساز
حسابی همزده میشوند تا وقتی خمیر نرمی شکل بگیرد. تخممرغ اضافه میشود و
دوباره هم میزنیم و بعد مواد خشک را میریزیم و آنقدر در دستگاه هم زده
میشود تا ملاط یکدست و صاف شود.
3- کف قالب کیک (بهتر است ۲۰ سانتیمتری باشد) را کمی چرب میکنیم و مواد را
میریزیم. آلوها را طوری روی کیک میگذاریم که پوستشان رو به بالا باشد.
آلوها باید همه قسمت بالا را بپوشانند.
4- روی آلوها را با آب لیموی تازه نمنم خیس میکنیم؛ شبیه اسپری آبلیمو
روی کیک. بعد پودر دارچین را همینطور میپاشیم و آخرش هم شکر باقیمانده را
روی مواد یا آلوها میریزیم. (بود و نیود آبلیمو سلیقهای است اما شکر را
باید حسابی براساس طعم آلو بسنجیم)
5- فر باید روی ۱۷۷ درجه سانتیگراد گرم شده باشد. قالب کیک برای ۴۵ تا ۵۰
دقیقه در فر میماند. تا وقتی که کیک پف کند و رنگش طلایی شود. با یک خلال
دندان وسط کیک پختش را امتحان میکنیم. وقتی هیچ خمیری به چوب نچسبید، کیک
تا عمق پخته است.
6- کیک باید روی یک جسم قفسه مانند، خنک شود. اگر کیک بعداز خنکشدن، یک
روز در دمای اتاق یا یخچال در بستهبندی سفت و محکم پلاستیکی بماند، آب
آلوها بیشتر درون کیک نفوذ میکند و مثل بعضی از غذاهای شبمانده،
خوشمزهتر و مزهدارتر و دلپذیرتر میشود.
7- فریزکردن این کیک و خوردنش سر فرصت هم توصیه شده. از این مواد دستکم ۸ برش کیک درمیآید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.