آموزش طراحی سایت کیک هویج » آشـــپزی به سبـــک الی

کیک هویج

 

مواد لازم :

تخم مرغ ٣ عدد 

١/٢ پیمانه باتر میلک Butter Milk

١/٢ پیمانه روغن مایع 

١ پیمانه شکر( یا نصف پیمانه شکر باضافه ٣ قاشق غذاخوری شکر رژیمی)

وانیل ١ قاشق چای خوری 

نمک ١/٤ قاشق چای خوری 

دارچین ٢ قاشق چای خوری 

آرد معمولی ٢ پیمانه 

 بکینگ پودر ٢ قاشق چای خوری 

٢ پیمانه هویج رنده شده 

نصف پیمانه گردو 

نصف پیمانه کشمش

 

طرز تهیه:

فر را در دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد روشن کنید.

 آدر و نمک و دارچین و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و یکبار الک کنید.

 تخم مرغ , باتر میلک , وانیل , روغن, شکر را با هم زن سه دقیقه بزنید.

 

 

کیک هویج

 

 

کم کم آرد را اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید که پف کیک از بین نرود.

در این مرحله هویج رنده شده را اضافه کنید و با قاشق به حالت دورانی به آرامی مواد را هم بزنید.

 

 

کیک هویج

 

 

 کشمش و گردو خرد شده را اضافه کنید و با قاشق خیلی آرام موادتان را مخلوط کنید.

 

 

کیک هویج

 

 

قالب را با کمی روغن چرب کنید و آرد پاشی کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید.

 

 

کیک هویج

 

 

حدود 40 دقیقه تا 60 دقیقه زمان پخت کیک است . زمان بستگی به عمق قالب شما دارد بعد از 40 دقیقه کیک را چک کنید اگر نپخته بود در فر بماند تا 60 دقیقه ....

این کیک کاملا باید خنک شود سپس از فر خارج شود.

مواد لازم :
۱ پیمانه شیر
۱ قاشق غذا خوری آبلیمو یا سرکه سفید
در صورتی که باتر میلک ندارید میتونید به یک پیمانه شیر١ قاشق چای خوری آبلیمو یا ١ قاشق غذا خوری لیمو تازه و یا ١ قاشق غذا خوری سرکه سفید اضافه کنید و بزارید واسه ٥ دقیقه تا بمونه. بعد از ٥ دقیقه شرمن بره بره میشه و این میشه باترمیلک خانگی.

بازگشت