کافی شاپ
مواد لازم :
۶ تخم مرغ درشت که به دمای اتاق رسیده باشه
۲۰۰ گرم یا ۱ پیمانه شکر آسیاب شده
۱ ق چ وانیل
۱ ق غ آب که به دمای اتاق رسیده باشد
پوست لیمو ترش رنده شده
۱۲۸ گرم یا ۱ پیمانه آرد الک شده
۳/۴ ق چ کرم تار تار
اول از همه فر رو روشن میکنیم میگذاریم رو درجه ۱۷۷ سانتیگراد یا 275 درجه فارنهایت .
سینی فر رو تو طبقه وسط میگذاریم و میریم سراغ قالبمون .
واسه کیک های اسفنجی خیلی خوبه که مواد روتو دو تا قالب بریزیم , واسه این دستور ما نیاز به ۲ تا قالب ۱۰ اینچی یا ۲۵ سانتیمتری داریم اگه نچسبه که هیچی اگه نچسب نیست با کاغذکه مخصوص قالب کیک هست میپوشنیم اطراف و کف قالبو رو اگه از این کاغذی مخصوص ندارید میتونید با کاغذ معمولی بپوشنید فقط یادتون باشه ترو تمیز در بیارید مثل قالب.
۱. اول از همه ۵۰ گرم یا۱/۴ پیمانه از شکرو با آرد قاطی میکنیم میذاریم کنار .
۲. حالا از ۱۵۰ گرم شکر باقیمانده ۱۰۰ گرمشو یا۱/۲ پیمانه رو با زرده تخم مرغ خوب قاطی میکنیم یا با همزن دستی یا برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه .
۳. بعد از این مرحله آب و پوست لیمورنده شده رو با وانیل به این مخلوط زرده و شکراضافه میکنیم و هم میزنیم .
۴. بعد از این که کاملا مخلوط شدن آرد و شکری رو که قبلا مخلوط کرده بودیم با همدیگه رو تو این مواد میریزیم اماهم نمیزنیم میذاریم کنار و سفیده را هم می زنیم.
۵. سفیده رو تا زمانی که دیدیم یه مقدار سفت شده و سفید هم میزنیم و بعد از اون کرم تار تار رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تاخوب مخلوط بشه و بعد شکر باقیمانده رو که حدود۵۰ گرم بود رو بطور آهسته و آروم آروم به سفیده که درحال هم زدن هستیم اضافه میکنیم وهم میزنیم مواد روتا زمانی که سفیده کاملا پف بکنه و خودشو گرفته باشه .
۶ . کمی از این سفیده رو به مخلوط دیگه مون که کنارگذشته بودیم یعنی همون آرد و زرده تخم مرغ اضافه میکنیم و به آرومی با لیسک هم میزنیم و وقتی قاطی شد بقیه سفیده رو میریزیم به آرومی و هم میزنیم . یادمون باشه که هیچ وقت خیلی زیاد هم نمیزنیم فقط تا زمانی که این مواد با هم مخلوط بشن و سفیده کاملا قاطی بشه یعنی نباید بیشتر از ۱ دقیقه هم زد.
۷. بلافاصله تو قالب میریزیم و رویه مایع کیکمونو با کف قاشق صاف میکنیم خیلی آروم و میگذاریم تو فر واسه ۳۵- ۳۰ دقیقه . تا زمانیکه دیدیم پخته شده و چک کردیم، میذاریم بیرون فر و قالب رو بر عکس میگذاریم روی یه سطحی که جریان هوا از پائین بتونه رد بدل باشه واسه یه ساعت تا کاملا خنک بشه .
۸. بعد از اون با یه کارد اطراف کیکو باز میکنیم تا به راحتی از قالب جدا بشه .
۹. بعد از این که کمی سرد شد لایه حوله میپیچنیم و میذاریم تو یخچال تا چند ساعت که سرد بشه و آمده بشه واسه تزیینمون.
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.