آموزش طراحی سایت شیرینی برنجی » آشـــپزی به سبـــک الی

 

شیرینی برنجی

 

مواد لازم:
کره یا روغن جامد: 150 گرم
پودر قند: 120 گرم
آرد برنج: 375 گرم
زرده تخم مرغ: 2 عدد
گلاب یا شیر: به اندازه لازم
خلال پسته: برای تزیین
زعفران: به میزان دلخواه
 
طرز تهیه
 

کره یا روغن جامد را با پودر قند خوب بزنید. تخم مرغ ها را اضافه کرده، سپس آرد برنج افزوده و خمیر را ورز دهید. اگر خمیر خشک بود کمی گلاب یا شیر اضافه کنید. خمیر را در کیسه فریزر ریخته و به مدت 12 ساعت در دمای معمولی آشپزخانه استراحت دهید.
از خمیر به اندازه فندق برداشته و روی آن مهر بزنید و برای تزیین رو ی آن خلال پسته  یا سیاه دونه بریزید و در طبقه وسط فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا حاشیه شیرینی طلایی رنگ شود. برای خوشرنگ شدن شیرینی می توانید از کمی زعفران آب کرده استفاده کنید.

بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.