کافی شاپ
مواد لازم :
آرد ۷۰ گرم
آرد ذرت ۳۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایی خوری
آب جوش ۳ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید . زردهها را با دور متوسط همزن برقی میزنیم سپس شکر را به زردهها را اضافه میکنیم و کمی هم زده آب جوش را اضافه میکنیم وقتی غلیظ شد وانیل را اضافه کنید کمی هم بزنید کافی هست . سفیدهها را در ظرف جداگانه هم بزنید تا سفت و سفید شود و پف کند به حدی که وقتی ظرف را بّر میگردانید از ظرف نریزد . حتما باید این نکته که پرههای همزن کاملا تمیز باشند و اینکه ظرفی که سفیده را در آن هم میزنید کاملا تمیز باشد و اینکه در سفیده هیچگونه زردهای نباشد در خوب پف کردن سفیدهها خیلی مهم هست . سفیده را داخل ظرف زردههای هم زده ریخته به آرامی و به صورت دورانی و از یک طرف هم بزنید . آرد را همراه بکینگ پودر الک کنید کم کم به مایه کیک اضافه کنید دوباره به آرامی و به صورت دورانی هم میزنیم . کف قالب کیک را کاغذ روغنی انداخته و مواد را در قالب میریزیم . قالب را در فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار میدهیم . بعد از پخت وقتی کاملا سرد شد خامه کشی و تزیین کنید
آرد ۷۰ گرم
آرد ذرت ۳۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایی خوری
آب جوش ۳ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید . زردهها را با دور متوسط همزن برقی میزنیم سپس شکر را به زردهها را اضافه میکنیم و کمی هم زده آب جوش را اضافه میکنیم وقتی غلیظ شد وانیل را اضافه کنید کمی هم بزنید کافی هست . سفیدهها را در ظرف جداگانه هم بزنید تا سفت و سفید شود و پف کند به حدی که وقتی ظرف را بّر میگردانید از ظرف نریزد . حتما باید این نکته که پرههای همزن کاملا تمیز باشند و اینکه ظرفی که سفیده را در آن هم میزنید کاملا تمیز باشد و اینکه در سفیده هیچگونه زردهای نباشد در خوب پف کردن سفیدهها خیلی مهم هست . سفیده را داخل ظرف زردههای هم زده ریخته به آرامی و به صورت دورانی و از یک طرف هم بزنید . آرد را همراه بکینگ پودر الک کنید کم کم به مایه کیک اضافه کنید دوباره به آرامی و به صورت دورانی هم میزنیم . کف قالب کیک را کاغذ روغنی انداخته و مواد را در قالب میریزیم . قالب را در فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار میدهیم . بعد از پخت وقتی کاملا سرد شد خامه کشی و تزیین کنید
چند نکته در مورد پخت کیک اسفنجی :
اگر قالب را چرب کنید کیک خود را به داخل کشیده و روی کیک چروک خورده و خراب میشود .
در فر را بعد از گذشت ۳/۴ زمان میتوان باز کرد زودتر از این مدت باعث خراب شدن کیک میشود .
برای مطئمن شدن از پخت کیک روی کیک ضربه میزنیم اگر حالت فنری داشت و جای انگشتمان روی کیک باقی نماند یعنی کیک آماده است .
بهتر هست از تخم مرغهای ۶۰ گرمی استفاده کنید .
اگر قالب را چرب کنید کیک خود را به داخل کشیده و روی کیک چروک خورده و خراب میشود .
در فر را بعد از گذشت ۳/۴ زمان میتوان باز کرد زودتر از این مدت باعث خراب شدن کیک میشود .
برای مطئمن شدن از پخت کیک روی کیک ضربه میزنیم اگر حالت فنری داشت و جای انگشتمان روی کیک باقی نماند یعنی کیک آماده است .
بهتر هست از تخم مرغهای ۶۰ گرمی استفاده کنید .
وقتی مایه کیک را داخل قالب ریختیم باید ۱/۳ از سر قالب خالی باشد .
کیک را پس پخت وقتی خنک شد از قالب جدا کنید .
وقتی میخواهید کیک بزرگتری درست کنید به ازائ هر تخم مرغ ۶۰ گرمی ۲۵ گرم شکر و ۲۵ گرم آرد را اضافه کنید .
دوستان عزیز این هم جدول نسبتهای اندازه گیری مواد کیک اسفنجی به سایز قالب .
تخم مرغ اندازه قالب آرد شکر بکینگ پودر آب جوش وانیل
۴عدد ۲۱ سانتی ۱۰۰گرم ۱۰۰گرم ۱/۲ قاشق چایی خوری ۳ قاشق سوپ خوری ۱/۸ قاشق چایی خوری
۶عدد ۲۳ سانتی ۱۵۰گرم ۱۵۰گرم ۱ قاشق چایی خوری ۱/۳ پیمانه ۱/۸ قاشق چایی خوری
۸عدد ۲۵ سانتی ۲۰۰گرم ۲۰۰گرم ۱ قاشق چایی خوری ۱/۲ پیمانه ۱/۴ قاشق چایی خوری
۱۰عدد ۲۷سانتی ۲۵۰گرم ۲۵۰گرم ۱ و ۱/۲ قاشق چایی خوری ۳/۴ پیمانه ۱/۴ قاشق چایی خوری
۱۲عدد ۳۰سانتی ۳۰۰گرم ۳۰۰گرم ۲ قاشق چایی خوری ۱ پیمانه ۱/۲ قاشق چایی خوری
۱۴عدد ۳۲سانتی ۳۵۰گرم ۳۵۰گرم ۲ قاشق چایی خوری ۱ پیمانه ۱/۲ قاشق چایی خوری
۱۶عدد ۳۴سانتی ۴۰۰گرم ۴۰۰گرم ۲ و ۱/۲ قاشق چایی خوری ۱پیمانه و۱ قاشق سوپ خوری ۱/۲ ق چ
۱۸عدد ۳۶سانتی ۴۵۰گرم ۴۵۰گرم ۳ قاشق چایی خوری ۱ پیمانه و ۲ قاشق سوپ خوری ۱/۲ ق چ
۲۰عدد ۴۰سانتی ۵۰۰گرم ۵۰۰گرم ۳ قاشق چایی خوری ۱ پیمانه و ۳ قاشق چایی خوری ۱/۲ ق چ
کیک را پس پخت وقتی خنک شد از قالب جدا کنید .
وقتی میخواهید کیک بزرگتری درست کنید به ازائ هر تخم مرغ ۶۰ گرمی ۲۵ گرم شکر و ۲۵ گرم آرد را اضافه کنید .
دوستان عزیز این هم جدول نسبتهای اندازه گیری مواد کیک اسفنجی به سایز قالب .
تخم مرغ اندازه قالب آرد شکر بکینگ پودر آب جوش وانیل
۴عدد ۲۱ سانتی ۱۰۰گرم ۱۰۰گرم ۱/۲ قاشق چایی خوری ۳ قاشق سوپ خوری ۱/۸ قاشق چایی خوری
۶عدد ۲۳ سانتی ۱۵۰گرم ۱۵۰گرم ۱ قاشق چایی خوری ۱/۳ پیمانه ۱/۸ قاشق چایی خوری
۸عدد ۲۵ سانتی ۲۰۰گرم ۲۰۰گرم ۱ قاشق چایی خوری ۱/۲ پیمانه ۱/۴ قاشق چایی خوری
۱۰عدد ۲۷سانتی ۲۵۰گرم ۲۵۰گرم ۱ و ۱/۲ قاشق چایی خوری ۳/۴ پیمانه ۱/۴ قاشق چایی خوری
۱۲عدد ۳۰سانتی ۳۰۰گرم ۳۰۰گرم ۲ قاشق چایی خوری ۱ پیمانه ۱/۲ قاشق چایی خوری
۱۴عدد ۳۲سانتی ۳۵۰گرم ۳۵۰گرم ۲ قاشق چایی خوری ۱ پیمانه ۱/۲ قاشق چایی خوری
۱۶عدد ۳۴سانتی ۴۰۰گرم ۴۰۰گرم ۲ و ۱/۲ قاشق چایی خوری ۱پیمانه و۱ قاشق سوپ خوری ۱/۲ ق چ
۱۸عدد ۳۶سانتی ۴۵۰گرم ۴۵۰گرم ۳ قاشق چایی خوری ۱ پیمانه و ۲ قاشق سوپ خوری ۱/۲ ق چ
۲۰عدد ۴۰سانتی ۵۰۰گرم ۵۰۰گرم ۳ قاشق چایی خوری ۱ پیمانه و ۳ قاشق چایی خوری ۱/۲ ق چ
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.