آموزش طراحی سایت کیک شکلاتی چندلایه » آشـــپزی به سبـــک الی

کیک شکلاتی چندلایه

 


مواد لازم برای کیک شکلاتی  :

پودر کاکائوی ۱/۲ پیمانه باضافه ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ درشت ۲ عدد
آرد ۱و ۳/۴  پیمانه یا ۲۱۰ گرم
کره ۱ قالب ۱۱۲ گرمی
شکر ۱ و ۱/۳  پیمانه یا ۲۵۷ گرم
شکلات سیاه ۵۶ گرم
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری یا ۸ گرم
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری یا  گرم
آب ۱/۲ پیمانه یا ۱۱۸ میلیگرم
شیر ۱/۲ پیمانه یا ۱۱۸ میلیگرم


مواد لازم برای شکلات موس سیاه :

خامه معمولی ۱و ۱/۴  پیمانه یا ۲۸۰ گرم
پودر ژلاتین ٢  قاشق چایخوری یا ٦ گرم
آب ۲ قاشق غذا خوری
شکلات سیاه یا شکلات شیری خرد شده  ۱۷۵ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه یا ۱۰۵ گرم

مواد لازم برای شکلات موس سفید  

خامه معمولی ۱و ۱/۴  پیمانه یا ۲۸۰ گرم
پودر ژلاتین ٢  قاشق چایخوری یا ٦ گرم
آب ۲ قاشق غذا خوری
شکلات سفید  خرد شده  ۱۷۵ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه یا ۱۰۵ گرم


مواد لازم برای سس شکلاتی

شکلات شیری یا شکلات سیاه ۱۱۲ گرم
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
خامه معمولی ۱/۲ پیمانه یا ۸۰ گرم
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری


خوب اول از همه میریم واسه درست کردن کیک شکلاتی , قبلش باید بگم که واسه درست کردن این کیک نیاز به دوروز وقت دارید یعنی این که شب قبل باید کیک رو درست کنید و روز بعد شکلات موس رو روش میریزیم لایه لایه و این کیک وقتی همه مراحلش  تموم شد حداقل باید ٤ ساعت تو یخچال باشه تا همه لایه ها خودشون رو بگیرند . در صورتی که وقت ندارید میتونید یه کیک شکلاتی آماده از بیرون بگیرید اما خوب این کیک شکلاتی خونگی ما کجا کیک شکلاتی  بازار کجا .

خوب اول از همه باید همه مواد همدمای محیط باشند.

فر رو روشن میکنیم میزاریم رو ٣٢٥ درجه فارنهایت یا ١٦٣ درجه سانتیگرد.

 شکلاتی رو که واسه این کیک نیاز داریم رو خرد میکنیم تا زودتر آب بشه , من از شکلات تلخ یا همون شکلات سیاه استفاده نکردم و بجاش از شکلات شیری استفاده کردم.

من واسه آب کردن شکلات از روش ماکروفری استفاده کردم به این صورت که شکلات رو تو فر گذاشتم به مدت ٣٠ ثانیه و یه هم زدم و دوباره توماکروفر گذاشتم به مدت ٦٠ تا ۹۰  ثانیه.

نکته مهمی که اینجاست اینه که نباید بزاريد شکلات به جوش بیاد چون دیگه کیفیتشو از دست میده پس خیلی خیلی دقت کنید رو این مرحله .

کره ، شکر، پودر کاکائو رو با دور متوسط همزن هم میزنیم ، یا هم با همزن دستی که باید یه مقدار بیشتر هم بزنید.

به مدت ۳ دقیقه هم میزنید با همزن برقی تا نرم و پفی شود..

تخم مرغ رو اضافه میکنیم ۱دقیقه هم میزنیم و باز تخم مرغ بعدی رواضافه میکنیم . همزمان یادتون باشه که مواد رو از اطراف ظرف با قاشق به مواد اصلی اضافه میکنیم تا خوب همه مواد با هم مخلوط باشند .

 شکلات مایعی که قبلا آب کردیم رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشند .
توی ظرف دیگه ای مواد خوشکمون رو که شامل آرد ، نمک، بکینگ پودر بود رو با چنگال یا همزن دستی مخلوط میکنیم.
شیر و آب رو با هم مخلوط میکنیم میزاریم تو ماکروفریا روی اجاق گاز تا زمانی که داغ بشه
 ارد رو اضافه میکنیم به مخلوط شکلاتی که درست کردیم و حولوحوش ۱ دقیقه با دورآروم هم میزنیم ، یه  همچین بافت سفتی رو خواهیم داشت.
بعد از این که آرد مخلوط شد با شکلات ، مخلوط  شیر و آب که داغه رواضافه میکنیم  و به آرومی هم میزنیم تا همه مواد یه  دست بشه .
موادمون که آماده شد میریزیم تو قالبی که از قبل گریس کاری کردیم (به این صورت  که با کره چرب کردیم قالب رو و روش ارد پاشیدیم) میریزیم و میزاریم تو فر به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ، یا تا زمانی که وقتی وسط کیک چوب کبریت یا یه چنگال  فرو کنیم تمیز بیاد بیرون. باید بگم که میتونید از هر سایز قالبی که دلتون میخواد استفاده کنید من از قالب ۲۰ سانتی استفاده کردم.
یادتون باشه طی ۲۰ دقیقه اول بهیچ وجه در فر رو باز نمیکنیم چون پف کیکئون بلافاصله میخوابه .
 کیک از وسط نصف کنید چون همه کیک رو لازم نداریم، فقط یه  لایه میخوایم واسه پایه این کیک.

درست کردن موس شکلات شیری
ژلاتین رو میپاشیم رو آب گرم و میزاریم تا ۵ دقیقه بمونه تا بره ته ظرف و نرم بشه.
تو این فاصله شیر رو داغ میکنیم اما نمیذاريم به مرحله جوش برسه . ژلاتین رو اضافه میکنیم به شیر و هم میزنیم .
شکلات شیری رو خرد میکنیم .
شیرداغ  و ژلاتین رو که با هم مخلوط کرده بودیم  رو اضافه میکنیم به شکلات و میزاریم تا ۲ دقیقه بمونه و شکلات آب بشه با گرمای شیر .
 بعد ۲ دقیقه هم میزنیم تا یه دست بشه .
 خامه رو بدون پودر شکر هم میزنیم تا زمانی که پف کنه . نکته مهم اینه در اینجا که خامه باید کاملا پف کرده باشه .
شکلاتمون وقتی سرد شد  خیلی سرد نه چون توش ژلاتین داره و میبنده، همین که گرماشو از دست داد خوبه ، نصف خامه رو اضافه میکنیم و به آرومی هم میزنیم دورانی تا خامه کاملا  با شکلات یه دست بشه و دوباره باقیمانده خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .
خامه نباید تو این مرحله آب بشه و باید حالت پفیشو حفظ کنه پس زیاد هم نزنید .
این مرحله یکی از بهترین مرحله های درست کردن این کیکه .
  نصف کیک رو تو قالب کمربندی میزاریم. من کیک رو وقتی تو قالب گذاشتم کاملا فشارش دادم ته قالب تا فشرده بشه و بچسبه به اطراف قالب و همه قالب رو بگیره که زمانی شکلات موس رو اضافه میکنیم کاملا روی کیک رو بگیره و به ما بین کیک و قالب نره.  با این کار حجم کیکتون هم کمتر میشه .
حالا شکلات موس شیری رو اضافه میکنیم روش و خوب پخش میکنیم تا یه  دست بشه .
کیک را یک شب داخل یخچال بگذارید و روی آن را بپوشانید تا بوی یخچال نگیرد یا حداقل 4 ساعت در یخچال بگذارید
واسه درست کردن شکلات موس سفید دقیقا طبق همون مراحلی که واسه شکلات شیری انجام دادیم رو دوباره انجام میدیم.
ژلاتین رو میپاشیم رو آب گرم و میزاریم تا ۵ دقیقه بمونه تا بره ته ظرف و نرم بشه. تو این فاصله شیر رو داغ میکنیم اما نمیزاریم به مرحله جوش برسه . ژلاتین رو اضافه میکنیم به شیر و هم میزنیم .
شیرداغ  و ژلاتین رو که با هم مخلوط کرده بودیم  رو اضافه میکنیم به شکلات و میزاریم تا ۲ دقیقه بمونه و شکلات آب بشه با گرمای شیر .
 خامه رو بدون پودر شکر هم میزنیم تا زمانی که پف کنه . نکته مهم اینه در اینجا که خامه باید کاملا پف کرده باشه .
شوکلاتمون وقتی سرد شد  خیلی سرد نه چون توش ژلاتین داره و میبنده، همین که گرماشو از دست داد خوبه ، نصف خامه رو اضافه میکنیم و به آرومی هم میزنیم دورانی تا خامه کاملا  با شکلات یه  دست بشه و دوباره باقیمانده خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم . زیاد هم نمیزنیم تا پف خامه بخوابه.
این شکلات موس سفید رو میریزیم رو لایه قبلی این کیک که همون شکلات موس شیری بود که چندین ساعت تو یخچال بوده و حسابی سرده و خودش رو گرفته .
سطحش رو صاف میکنیم و میزاریم تو فریزر واسه ۱ ساعت .
بهتره بزارید تو فریزر بعد ۲ ساعت بزارید تو یخچال
دمای یخچال باید خیلی سرد باشه .
خوب میریم واسه مرحله نهایی این کیک که تهیه سس شكلاتیه.
شکلات شیری یا تلخ رو با وانیل مخلوط میکنیم.
خامه رو با روغن مایه میزاریم تو ماکروفر یا اجاق گاز تا داغ بشه اما به جوش نیاد  .
 خامه داغ رو میریزیم رو شکلاتمون و میزاریم ۲ دقیقه بمونه . بعد ۲ دقیقه هم میزنیم تا کاملا شکلات با خامه مخلوط بشه.
وجود روغن مایع موجب میشه که این سس شکلاتیمون براق بشه .
وقتی گرماشو از دست داد و کم کم داشت سرد میشد لایه آخر رو میریزیم رو کیکمون و میفرستیمش  بره تو فریزر واسه ۱ ساعت دیگه .
بعد یه  ساعت میزارمش تو یخچال .
نکته خیلی خیلی مهم واسه سرو این کیک شکلاتی اینه که از یه چاقوی تیز باریک استفاده میکنیم تا همه لایه ها تمیز بریده باشند . واسه هر اسلایسی هم که میبرید یه  دستمال  کنارتون باشه که چاقوتونو تمیز کنید و باز اسلایس بعدی رو ببرید.
واسه تزئین هم میتونید از توت فرنگی یا شاه توت استفاده کنید و کمی شکلات خرد شده روش بریزید .
من کمی سس شکلات سیاه هم دور تا دور کیک ریختم .


 






























بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.