آموزش طراحی سایت بیسکوییت گل محمدی » آشـــپزی به سبـــک الی

 
 

بیسکوییت گل محمدی

مواد لازم

پودر گل محمدی    1 ق غ یا ( گلبرگ گل رز خوراکی )
کره نرم               200 گرم
خاکه قند               100 گرم
آرد                     300 گرم
نمک                   یک پنسه ( مقداری که بین دو انگشت شست و سبابه جا میشه )
گلاب                  یک و نیم ق چ

بیسکوییت گل محمدی

 

طرز تهیه
گلبرگهای گل رز را خورد کنید، کره نرم را مکعبی خورد کنید.
داخل غذاساز،بلندر ؛ کره را با خاکه قند مخلوط کنید. نمک را به ارد اضافه کنید در دو مرحله داخل بلندر بریزید و پالس بزنید و در آخر گل محمدی و گلاب را اضافه کنید. اگر دیدید خمیر خشک هست و مقدار آرد زیاد بوده تا 1/2 ق چ دیگه میتونید گلاب اضافه کنید ولی ترجیحا همه آرد را یکمرتبه اضافه نکنید تا مشکلی پیش نیاد.
میتونید تمام مراحل را داخل کاسه انجام بدید و با چنگال مواد رو مخلوط کنید.
مواد داخل کاسه بلندر هنوز شکل خمیر به خودش نگرفته و خورده ؛ مواد را روی سلفون بریزید و با همون سلفون یا پلاستیک به شکل گرد در بیارید و مثل دیسک پهنش کنید، یعنی با دست ورز ندید.
  خمیر را به مدت یکساعت یا بیشتر داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.
فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد یا 300 درجه فارنهایت روشن کنید.
برای باز کردن خمیر، بجای اینکه سطح کار را آردپاشی کنید؛ خمیر را مابین کاغذ روغنی و سلفون باز کنید.یعنی خمیر را روی کاغذ روغنی بذارید و روش سلفون یا پلاستیک گذاشته و وردنه کنید ؛ این روش مانع این میشه که خمیر خشک بشه و آرد بیشتری به خورد خمیر بره ؛ بنظر من روش کاربردی تریه.
این خمیر اصولا به ضخامت بیشتری باز میشه تا یک سانتیمتر ولی بسته به سلیقه میتونید ضخامتش رو کمتر بگیرید، فقط این نکته رو در نظر بگیرید که زمان پخت بسته به ضخامت فرق میکنه.
خمیر را قالب بزنید و روی سینی فر که از قبل کاغذ مخصوص انداختید، بچینید و به مدت بیست دقیقه بپزید. زمانیکه اطراف و لبه های بیسکویت طلایی بشه و تغییر رنگ بده، بیسکویت پخته.
من قالب قلب زدم و روش با مهر مخصوص سنت ولنتاین نوشتم ؛ چون بنظرم گل رز بی مناسب با روز عشق و ولنتاین نیست و میتونه یه هدیه خیلی خوب باشه.

بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.