کافی شاپ
مواد لازم :
کره 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
وانیل 1 ق چ
تخم مرغ 1 عدد
آرد 2 و 1/4 پیمانه
نمک 1/4 ق چ
پودر مرنگ 2 ق چ
شکر رنگی
کره 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
وانیل 1 ق چ
تخم مرغ 1 عدد
آرد 2 و 1/4 پیمانه
نمک 1/4 ق چ
پودر مرنگ 2 ق چ
شکر رنگی
طرز تهیه:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
کره را به همراه شکر و وانیل با سرعت متوسط همزن بزنید تا مواد کامل مخلوط شود و رنگش کمرنگ شه و بافت پفکی پیدا کند، تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در ظرفی دیگر آرد و نمک را مخلوط کنید و الک کنید و آرام آرام به مواد اضافه کنید.
خمیر زمانی اماده شده که خیلی سفت نباشد و به دست هم نچسبد؛ آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و خوب داشته باشید. برای امتحان از چنگال استفاده کنید؛ وقتی داخل خمیر زدید و جای پره های چنگال ماند این خمیر اماده شده و دیگه نیازی به آرد اضافی نیست.
خمیر را به شکل دیسک گرد کنید و داخل کیسه پلاستیک به مدت 10 دقیقه داخل یخچال بگذارید. بهتر است خمیر یک شب تا صبح در یخچال بماند چون قالب زدن راحت تر می شود و کیفیت بالاتر می رود
در یه سطح آرد پاشی شده خمیر را به ضخامت 6-7 میلیمتر باز کنید و قالب بزنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید و به مدت 10-12 دقیقه تا زمانیکه کف بیسکویتها طلایی بشه بپزید.
برای اون مدلی که قلب وسط بیسکویت شکری شده، یه قالب قلب کوچیک مخصوص شیرینی نخودچی را بعنوان الگو وسط بیسکویت بگذارید و داخلش را با قلمو مایع مرنگ بزنید و شکر را داخلش بپاشید و بعد قالب را بردارید.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
کره را به همراه شکر و وانیل با سرعت متوسط همزن بزنید تا مواد کامل مخلوط شود و رنگش کمرنگ شه و بافت پفکی پیدا کند، تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در ظرفی دیگر آرد و نمک را مخلوط کنید و الک کنید و آرام آرام به مواد اضافه کنید.
خمیر زمانی اماده شده که خیلی سفت نباشد و به دست هم نچسبد؛ آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و خوب داشته باشید. برای امتحان از چنگال استفاده کنید؛ وقتی داخل خمیر زدید و جای پره های چنگال ماند این خمیر اماده شده و دیگه نیازی به آرد اضافی نیست.
خمیر را به شکل دیسک گرد کنید و داخل کیسه پلاستیک به مدت 10 دقیقه داخل یخچال بگذارید. بهتر است خمیر یک شب تا صبح در یخچال بماند چون قالب زدن راحت تر می شود و کیفیت بالاتر می رود
در یه سطح آرد پاشی شده خمیر را به ضخامت 6-7 میلیمتر باز کنید و قالب بزنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید و به مدت 10-12 دقیقه تا زمانیکه کف بیسکویتها طلایی بشه بپزید.
اجازه دهید بیسکویتها خنک شود. داخل ظرفی پودر مرنگ را به 2 ق غ آب مخلوط کنید و با قلموی تمیز دور تا دور همون لبه های بیسکویت را مرنگی کنید و روش شکر بپاشید.
برای اون مدلی که قلب وسط بیسکویت شکری شده، یه قالب قلب کوچیک مخصوص شیرینی نخودچی را بعنوان الگو وسط بیسکویت بگذارید و داخلش را با قلمو مایع مرنگ بزنید و شکر را داخلش بپاشید و بعد قالب را بردارید.
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.