کافی شاپ
مواد لازم:
آرد برنج نرم 250 گرم
روغن جامد 120 گرم
پودر شکر نرم 100 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
وانیل نصف قاشق چ
مواد میانی :
پودر قند یک قاشق سوپخوری
یک پیمانه گردوی چرخ کرده نرم
پودر هل ساییده یک قاشق چ
پودر جوز هندی یک قاشق چ
برای تزیین رویه :
تخم خرفه
طرز تهیه: آرد برنج باید بسیار نرم و مرغوب باشد . روغن را روی بخار آب به صورت غیر مستقیم ذوب کنید و سپس 5 دقیقه با چنگال بهم بزنید . زرده های تخم مرغ را به تدریج داخل این روغن نرم و ذوب شده اضافه کنید و در این بین ضمن به هم زدن پودر قند را اضافه کنید . سپس پودر هل، جوزهندی ( و اگر تمایل دارید زعفران دم کرده) را اضافه و مجددا مخلوط را چند دقیقه بهم بزنید . اکنون آرد برنج را اضافه و باز آرام بهم بزنید که خمیری یکدست داشته باشید . مواد میانی را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید. از خمیر شیرینی برنجی به اندازه یک گردو بردارید و آن را در کف دست به صورت دایره کوچکی در آورید و به اندازه یک قاشق چ از مواد مخلوط شده میانی ، در مرکز دایره قرار دهید .اکنون با قلب نان برنجی یا با ته یک قیف ماسوره خامه پاش یا با یک انگشتانه خیاطی روی خمیر را فرم دهید و گل بیندازید و در سینی چرب شده یا روی کاغذ شیرینی که کف سینی قرار دارد بگذارید . مقدار کمی تخم خرفه روی شیرینی ها بپاشید . فر را روشن کرده و روی 150 درجه تنظیم کنید . سینی را در وسط پنجره فر قرار داده و به مدت 45 دقیقه اجازه دهید تا پخته شوند . رنگ زیر شیرینی ها نباید تیره شود .
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.