آموزش طراحی سایت نان دارچینی » آشـــپزی به سبـــک الی

 

نان دارچینی

 

 مواد لازم :
شیر                   1 پیمانه
مخمر                 حدود 2 ق چ
آب گرم               1/4 پیمانه
شکر                  1/6 پیمانه
روغن                1/6 پیمانه
بیکینگ پودر         1/2 ق غ
نمک                 1 ق چ
تخم مرغ             1/2 عدد ( 1 عدد تخم مرغ را با چنگال بزنید بعد نصف ان را استفاده کنید)
آرد                   3 و 1/2 پیمانه

مواد  داخل نان :
کره                 2 ق غ
شکر               1/4 پیمانه
دارچین            4 ق چ

مواد لازم برای آیسینگ یا تزئین روی نان ( دلبخواه) :
پنیر خامه ای        1/2 پیمانه
خاکه قند              2 و 1/2 پیمانه
شیر                   4 ق غ
 
 

نان دارچینی

 

 
طرز تهیه:
ابتدا شیر را داخل شیرجوش گرم کنید زمانیکه اطراف ظرف حباب درست شد مرتب هم بزنید تا شیر ته نگیرد بعد بگذارید شیر ولرم شود.
مخمر را در آب گرم حل کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا عمل بیاد.
در کاسه ای شیر ولرم و شکر و روغن و نمک و بیکینگ پودر و تخم مرغ و 2 پیمانه از آرد را مخلوط کنید تا خمیری روان درست شود بعد باقیمانده آرد را اضافه کنید.
خمیر را با سرعت پایین همزن بزنید تا الاستیکی بشه اگر همزن ندارید این قسمت را با دست انجام دهیدو خمیر را ورز دهید.
خمیر درست شده را در ظرفی که چرب کردید بگذارید و روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت یکساعت در جای گرم بگذارید.
بعد از یک تا دو ساعت حجم خمیر دو برابر میشود.

فر را با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
خمیر را در سطح آردپاشی شده باز کنید به صورت یک مستطیل به طول 26 سانتیمتر و چاقو کره نرم شده را روی خمیر بمالید و روش دارچین و شکر بپاشید.
نوارهایی به عرض 2.5 سانتیمتر از خمیر برش بزنید. دو طرف هر نوار را رول کنید و با انگشت پایین خمیر را به شکل قلب در بیارید.
داخل سینی فر چیده و به مدت 20 دقیقه بپزید و روی ان را میتونید با آیسینگ تزئین کنید.
زمان پخت بسته به ضخامت و طول و عرض خمیر که برش زدید متفاوت است پس لطفا بعد از 15 دقیقه مرتب فر را چک کنید.

بازگشت