کافی شاپ
روش بن ماری روشی می گوئیم که دو ظرف با دو گنجایش, یعنی یکی کوچک و دیگری و بزرگتر انتخاب می کنیم. آب رو در ظرف زیرین به جوش میاریم و ظرف کوچکتر و روی اون می گذاریم. منتها باید دقت کنیم کف ظرف بالایی از سطح ظرف پائینی حداقل ٣-٢ سانت فاصله داشته باشه تا قطرات آب به هیچ عنوان با ظرف بالایی تماس نداشته باشه و ژلاتین، شکلات یا هر ماده ای که توی ظرف رویی قرار داره در اثر حرارت بخار آب و به تدریج به حالت مایع در بیاد.
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.