کافی شاپ
برای دو لیوان از این نوشیدنی ۲۰۰ میلیلیتر ماست سفید ساده و کمچرب نیاز داریم. دو قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده، یک و نیم قاشق غذاخوری عسل طبیعی، یک عدد لیمو ترش تازه، یک عدد نارنگی و یک قاشق چایخوری پودر آویشن(دلبخواه).
خوشبختانه این نوشیدنی نرم نیاز به دستگاه ندارد؛ آب لیمو، پرتقال و نارنگی را میشود با دست هم گرفت.
بعد همه را با هم مخلوط میکنیم و تلاش میکنیم عسل و آویشن در دل مایع حل شود.
نوشیدنی زنجبیل، پرتقال و هویج
برای دو لیوان از این نوشیدنی، دو هویج میخواهیم. همراه با یک پرتقال. یک سیب. یک تا دو سانتیمتر زنجبیل تازه. یک قاشق چایخوری دارچین یا میخک سابیده (دلبخواه) و ۱۰۰ میلیلیتر آب.
بهتر است سیب با پوست باشد و تفاله یا خمیری که از گرفتن آب پرتقال به وجود آمده هم در آبمیوه باشد. اینطوری ویتامین بیشتری را نگه میداریم.
بهتر است سیب با پوست باشد و تفاله یا خمیری که از گرفتن آب پرتقال به وجود آمده هم در آبمیوه باشد. اینطوری ویتامین بیشتری را نگه میداریم.
نوشیدنی پرتقال و هویج و زنجبیل
هویجها پوستکنده و آبگیری میشوند. سیب با پوست تمیز و شسته داخل دستگاه آبمیوهگیری میرود.
آب پرتقال را هم همراه با تفالهاش اضافه میکنیم به آب هویج و سیب. دارچین یا پودر میخک را در ۱۰۰ میلیلیتر آب حل میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم. به نظر من بهتر است قبلا در آب جوش حل کنیم و بگذاریم سرد شود و بعد اضافه کنیم.
زنجبیل را هم که حسابی له کردهایم روانه میکنیم. بعد همه مواد را در مخلوطکن حسابی میچرخانیم. آبمیوه ضد ویروس آماده است.
هویجها پوستکنده و آبگیری میشوند. سیب با پوست تمیز و شسته داخل دستگاه آبمیوهگیری میرود.
آب پرتقال را هم همراه با تفالهاش اضافه میکنیم به آب هویج و سیب. دارچین یا پودر میخک را در ۱۰۰ میلیلیتر آب حل میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم. به نظر من بهتر است قبلا در آب جوش حل کنیم و بگذاریم سرد شود و بعد اضافه کنیم.
زنجبیل را هم که حسابی له کردهایم روانه میکنیم. بعد همه مواد را در مخلوطکن حسابی میچرخانیم. آبمیوه ضد ویروس آماده است.