آموزش طراحی سایت چای به لیموی اصلی » آشـــپزی به سبـــک الی

» » چای به لیموی اصلی
 

چای به لیموی اصلی

 

طرز تهیه:
آماده کردن چای به و لیمو کار آسانی است؛ یکی دو تا به تازه را به خلال‌های باریک ببُرید. بهتر است بِه سفت و کمی نارس باشد. آب یکی دو تا لیموی تازه را بگیرید و یک شب خلال‌های به را در آبلیمو بخیسانید؛ کم و زیادش با خودتان و میزان تُرش‌پسندی‌تان. اگر دوست دارید کمی زنجبیل هم در آبلیمو بریزید.
روز بعد، خلال‌های به را در ماهیتابه‌ای بریزید و کمی حرارت دهید. خلال ها باید خشک شوند اما مواظب باشید، نسوزند.
حالا این خلال‌های خشک را در ظرفی دربسته و دور از رطوبت انبار کنید و هروقت خواستید به خودتان یا کسی که دوستش دارید، حال مبسوطی بدهید، کمی از خلال‌های به را در قوری آب بریزید و حدود یک ربع دَم کنید.  به و لیموی خوش رنگ و بوی شما آماده است.
اضافه کردن کمی عسل هم مزه ترش و شیرین این چای را گواراتر می‌کند. این نوشیدنی را خنک و شربت‌وار هم می‌شود نوشید؛ نوش جان.

بازگشت