شربت ریواس

مواد لازم:
900   گرم ریواس

 1 و 3/4 فنجان شکر (350 گرم شکر)

4 فنجان آب ( کمی کمتر از یک لیتر )

ریواس ها را پاک می کنیم و می شوییم و خشک می کنیم.
 

شربت ریواس

 

ریواس ها رو خورد می کنیم و در یک قابلمه متوسط می ریزیم.

آب به اندازه ای که روی ریواس ها رو بپوشونه می ریزیم و با در بسته ۲۰ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا بپزد.

کف های روی آب رو جمع می کنیم و دور می ریزیم.

 

شربت ریواس

 

شربت ریواس

 

بعد از ۲۰ دقیقه ریواس ها نرم شده و رنگشون رو از دست میدهند.

ریواس های پخته رابا یک صافی ریز صاف می کنیم و آبش را که کمی مات میشه با ۱ و ۳/۴ فنجان شکر رو به آب ریواس اضافه می کنیم و دویاره روی حرارت می گذاریم تا ۵ دقیقه بجوشد و گاهی هم می زنیم تا شکر کاملا" حل شود.

کف روی شربت رو دور میریزیم و وقتی شربت به غلظت موردنظر رسید از روی حرارت بر میداریم .

 

 

شربت ریواس

 

صبر می کنیم تا کاملا" خنک شود و در شیشه استریل شده در بسته می ریزیم. این شربت را تا چند هفته در یخچال میشود نگهداری کرد

 



بازگشت