آموزش طراحی سایت شیرازی پلو غذای ایرانی » آشـــپزی به سبـــک الی

» » شیرازی پلو غذای ایرانی
 

شیرازی پلو غذای ایرانی

 

مواد لازم:
برنج: 3 پيمانه
ماست: نصف پيمانه
زعفران دم كرده : 1 قاشق سوپ خوري
شكر: 3 قاشق سوپ خوري
سينه مرغ :1 عدد
پياز نگيني خرد شده: 1 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
تخم مرغ :3 عدد
زرشك: 3 قاشق سوپ خوري
بادمجان :1 - 2 عدد
خلال پسته: 1 قاشق سوپ خوري

طرز تهيه:
برنج را با مقداري نمك و آب به مدت يك ساعت خيس نماييد.سپس آن را در آب جوش بريزيد، آبكش نماييد و با ماست و زعفران مخلوط كنيد.
سينه مرغ را با پياز و مقداري نمك، فلفل و زردچوبه و آب روي حرارت قرار دهيد تا مرغ پخته شود، آن گاه آن را از آب خارج و ريش نماييد.
بعد از آن تخم مرغ ها را به برنجي كه با ماست، زعفران و شكر تركيب نموده ايد، بيفزاييد.
كف ظرف پيركس یا ظرف نسوز را چرب كنيد، نيمي از برنج را در آن بريزيد و روي آن مرغ ريش شده زرشك و بادمجان هاي خرد و سرخ شده را قرار دهيد و خلال پسته بپاشيد.سپس بقيه برنج را روي آن بريزيد و با پشت قاشق فشار دهيد.حالا در ظرف را بگذاريد و به مدت يك ساعت در فري كه از قبل با دماي 200 درجه سانتي گراد گرم شده است، قرار دهيد تا برنج دم بكشد و در سطح پايين ظرف طلايي شود.

بعد پلو را در ديس برگردانيد

بازگشت