آموزش طراحی سایت باقالا قاتق غذای محلی » آشـــپزی به سبـــک الی

» » باقالا قاتق غذای محلی
 

باقالا قاتق غذای محلی

 

این غذا,یکی از غذاهای محلی مخصوص نواحی شمال ایران است.

مواد لازم:
لوبیای مخصوص باقلاقاتق: 250 گرم
کره:200 گرم
سیر: یک بوته
تخم مرغ: 4-3 عدد
شوید: نصف فنجان تازه یا 100 گرم خشک
زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:
لوبیای مخصوص باقلاقاتق را شسته و یک روز قبل آن را خیس می‌کنیم . سپس پوست آن را می گیریم .سیر را پوست گرفته و خرد می‌کنیم و با کره کمی تفت می‌دهیم .باقلای پوست گرفته را اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم. زردچوبه و شوید را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم . به باقلا آنقدر آب اضافه می‌کنیم تا یک بند انگشت روی آن را آب بگیرد. شعله را ملایم کرده و می گذاریم بپزد ، ولی له نشود . نمک و فلفل آن را میزان کرده و 3 عدد تخم‌مرغ را هم می‌زنیم و به خورش اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌گذاریم تا تخم مرغ‌ها کمی سفت شوند و سپس آن را در ظرف می‌کشیم .یکی از تخم مرغ‌ها را نیمرو کرده و در وسط ظرف خورشت قرار می‌دهیم.

یادآوری:
1- اگر لوبیای باقلاقاتق را کمی سرخ کنیم ، هنگام پختن له نمی‌شود.
2- این نوع خورش باید کمی آب داشته و جا افتاده باشد

بازگشت