کافی شاپ
مواد لازم :
برنج :1 کیلو
شکر: ۵۰۰ گرم
آلبالو: ۱ کیلو
فیله مرغ : ۵۰۰ گرم
پیاز :۱ عدد
خلال پسته.زعفران سائیده.روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه :
برای تهیه آلبالو پلو با ابتدا برنج را آبکش کنید و کناری بگذارید ، آلبالوی تازه را شسته و دُم و هسته آن را بگیرید سپس آلبالوها را در ظرفی ریخته و رویش شکر بریزید و تا حدی که رنگ البالو سیاه نشود ان را بپزید.
فیله مرغ را با پیاز و کمی نمک و فلفل بپزید سپس در روغن سرخ کرده کنار بگذارید ، ته دیگ قدری روغن بریزید و روی آن قدری برنج و سپس نصف آلبالوها را بریزید و مجدد قدری برنج ریخته و بعد بقیه آلبالوها را بریزید و در آخر مقداری روغن داغ روی برنج اضافه کنید.برنج باید با حرارت ملایم دم بکشد و ده تا پانزده دقیقه قبل از دم کشیدن کامل برنج ، مقداری شربت آلبالو روی برنج اضافه کنید.
یک کاسه کوچک از آلبالوها را کناری بگذارید تا در زمان سرو غذا روی برنج را تزئین کنید ، یک کفگیر از برنج سفید را در ظرفی ریخته و با کمی زعفران سائیده حل شده در آبجوش و دو قاشق روغن یا کره داغ مخلوط کنید و بگذارید روی برنج تا دم بکشید.
برای سرو آلبالو پلو ابتدا برنج دم کشیده را در ظرف بریزید و روی آن را با فیله مرغ وآلبالویی که برای تزئین کنارگذاشته بودید و برنج زعفرانی و خلال پسته تزئین کنید.
این پلو از غذاهای اصیل ایرانیست و علاوه بر طعم خوبی که دارد به علت تنوع رنگی اشتها برانگیز و چشم نواز است.
برنج :1 کیلو
شکر: ۵۰۰ گرم
آلبالو: ۱ کیلو
فیله مرغ : ۵۰۰ گرم
پیاز :۱ عدد
خلال پسته.زعفران سائیده.روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه :
برای تهیه آلبالو پلو با ابتدا برنج را آبکش کنید و کناری بگذارید ، آلبالوی تازه را شسته و دُم و هسته آن را بگیرید سپس آلبالوها را در ظرفی ریخته و رویش شکر بریزید و تا حدی که رنگ البالو سیاه نشود ان را بپزید.
فیله مرغ را با پیاز و کمی نمک و فلفل بپزید سپس در روغن سرخ کرده کنار بگذارید ، ته دیگ قدری روغن بریزید و روی آن قدری برنج و سپس نصف آلبالوها را بریزید و مجدد قدری برنج ریخته و بعد بقیه آلبالوها را بریزید و در آخر مقداری روغن داغ روی برنج اضافه کنید.برنج باید با حرارت ملایم دم بکشد و ده تا پانزده دقیقه قبل از دم کشیدن کامل برنج ، مقداری شربت آلبالو روی برنج اضافه کنید.
یک کاسه کوچک از آلبالوها را کناری بگذارید تا در زمان سرو غذا روی برنج را تزئین کنید ، یک کفگیر از برنج سفید را در ظرفی ریخته و با کمی زعفران سائیده حل شده در آبجوش و دو قاشق روغن یا کره داغ مخلوط کنید و بگذارید روی برنج تا دم بکشید.
برای سرو آلبالو پلو ابتدا برنج دم کشیده را در ظرف بریزید و روی آن را با فیله مرغ وآلبالویی که برای تزئین کنارگذاشته بودید و برنج زعفرانی و خلال پسته تزئین کنید.
این پلو از غذاهای اصیل ایرانیست و علاوه بر طعم خوبی که دارد به علت تنوع رنگی اشتها برانگیز و چشم نواز است.
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.