آموزش طراحی سایت باقالی پلو غذای ایرانی » آشـــپزی به سبـــک الی

» » باقالی پلو غذای ایرانی
 

باقالی پلو غذای ایرانی

 

مواد لازم:
برنج ایرانی:4 پیمانه
ماهیچه گوسفندی:500 گرم
شوید خشک:300 گرم
باقلا سبز ایرانی:400 گرم
پیاز سرخ شده:یک عدد
زعفران:یک قاشق چای خوری
 روغن مایع :یک فنجان
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه :
چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید تا کاملا تمیز شود.ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل (و مقداری زردچوبه) و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید. برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید. ¼ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید ته دیگ مورد نظر(سیب زمینی,نان یا برنج )را ته دیگ بریزید و برنج و باقالی و شوید را روی آن بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی بپوشانید. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید. برنج  و ماهیچه را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید.

بازگشت