کافی شاپ
مواد لازم:
ماهی پوست گرفته و پاک شده: یك كیلو ( شوریده- سنگسر- هامور)
یك بوته سیر
300 گرم سبزی( گشنیز و شنبلیله)
یك بسته تمرهندی
پیاز :یك عدد متوسط
زردچوبه و نمك به میزان لازم
یك قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یك قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی و یا یك فنجان آب گوجه فرنگی
طرز تهیه :
ماهی را به اندازه ی تكه های 4×4 سانتی متر خرد كرده و می شوییم . ماهی كه برای قلیه ماهی استفاده می كنیم باید بدون استخوان باشد, به همین دلیل ماهی های : شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند. سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر كدام یه میزان 150 گرم می باشد. پیاز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوری روغن، كمی تفت می دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن كمی تفت می دهیم. ماهی را با كمی زردچوبه و نمك، به همراه سبزی ها تفت می دهیم. بعد شیره ی تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه كرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم. غذا آماده ی سرو است.
این غذا را با چلو سرو کنید. می توان به جای ماهی از تن ماهی استفاده کرد.
ماهی پوست گرفته و پاک شده: یك كیلو ( شوریده- سنگسر- هامور)
یك بوته سیر
300 گرم سبزی( گشنیز و شنبلیله)
یك بسته تمرهندی
پیاز :یك عدد متوسط
زردچوبه و نمك به میزان لازم
یك قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یك قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی و یا یك فنجان آب گوجه فرنگی
طرز تهیه :
ماهی را به اندازه ی تكه های 4×4 سانتی متر خرد كرده و می شوییم . ماهی كه برای قلیه ماهی استفاده می كنیم باید بدون استخوان باشد, به همین دلیل ماهی های : شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند. سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر كدام یه میزان 150 گرم می باشد. پیاز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوری روغن، كمی تفت می دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن كمی تفت می دهیم. ماهی را با كمی زردچوبه و نمك، به همراه سبزی ها تفت می دهیم. بعد شیره ی تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه كرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم. غذا آماده ی سرو است.
این غذا را با چلو سرو کنید. می توان به جای ماهی از تن ماهی استفاده کرد.
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.