آموزش طراحی سایت دیپ لوبیا » آشـــپزی به سبـــک الی

 

دیپ لوبیا

 

     قوطی کنسرو لوبیا چیتی (له شده)
    ۱ فنجان ماست خامه ای
    ۱ ق غ پودر فلفل قرمز
    ۱ ق غ فلفل قرمز پرک
    ۲ عدد گوجه فرنگی خورد شده
    ۳-۴ عدد پیازچه خورد شده
    ۱ فنجان پنیر رنده شده ( چدار - موزارلا - گودا)
 

دیپ لوبیا

 

طرز تهیه:
به ترتیب لایه هارو در ظرف می چینیم. ۱-اول لوبیا که قسمت عمده ش له شده ولی تکه های لوبیا هنوز توش دیده می شه. ۲- ماست خامه ای ۳- مخلوط پودر و پرک فلفل قرمز (فکر کنم یه کم پاپریکا هم اضافه بشه بد نیست) ۴- گوجه فرنگی خورد شده ۵- پیازچه خوردشده ۶- پنیرهای رنده شده
در دستور اصلی این دیپ سرد سرو شده ولی من ترجیح می دم ۱۰-۱۵ دقیقه توی فر گرمش کنم تا پنیرهای روش هم آب بشه.

بازگشت