آموزش طراحی سایت معانی اصطلاحات مختلف در آشپزی (1) » آشـــپزی به سبـــک الی

» » معانی اصطلاحات مختلف در آشپزی (1)
 در بخش های مختلف درست کردن دسر و غذا و.... ممکنه به کلماتی برخورد کنید که معنای آنرا ندانید. به طور مثال:
 
پارفه
 

معانی اصطلاحات مختلف در آشپزی (1)

 

پارفه نوعی دسر آمریکائی هست که مرکب ازلایه های بستنی و میوه ست . مطلقا چیز دیگه ای داخل پارفه ریخته نمیشود.
 
 ترایفل
 

معانی اصطلاحات مختلف در آشپزی (1)

 

 ترایفل نوعی دسر انگلیسی است که بمب کالری گفته می شود! و ازلایه های کیک ، میوه ، ژله ، خامه ، کاستر و مغزها تهیه می شود.
 
 
پودینگ
 

 

پودینگ معانی مختلفی دارد:
درانگلیس پودینگ به خوراکی گرم و شیرینی گفته میشود که ازکیک ، برنج ، نان ، میوه و خوراکی های شیرینن تهیه شده باشد
درآمریکا پودینگ به خوراکی خامه دارشیرینی گفته می شود که از شیر، تخم مرغ ، شکر و ارد تهیه میشود و به صورت سرد سرو شده  یعنی همون چیزی که ما به عنوان پودینگ میشناسیم.
درانگلیس واژه پودینگ گاها معادل دسر به کاربرده می شود.یعنی به هرنوع دسری پودینگ میگویند

بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.