کافی شاپ
مواد لازم برای یک کالزونه دو نفره:
• خمیر آماده نان
• یک گوجهفرنگی بزرگ
• پنیر موتزارلا یا پارمیژان
• مواد مثل قارچ، پیاز، سیر، زیتون بدون هسته، گوشت چرخشده و سس گوجهفرنگی (میزان مواد یا بود و نبودشان دلخواه است)
• هر ادویهای که دوست داریم ( آویشن، نمک و فلفل و…)
طرز تهیه:
مرحله اول تفت دادن پیاز همراه با گوجهفرنگی خردشده و سیر له شده است. بعد از کمی سرخشدن این مواد گوشت چرخکرده را اضافه میکنیم. مثل مواد ساده برای پختن یک پاستا، همه را تفت میدهیم. زیتون را هم اضافه می کنیم و در نهایت سس گوجهفرنگی با نمک و فلفل را. مواد داخل شکم کالزونه که آماده شد، بهتر است بگذاریم کمی خنک شود.
بعد خمیر نان را با وردنه صاف میکنیم. یا خمیر آماده پیتزا را باز میکنیم. داخل خمیر را با برس کمی روغن زیتون میمالیم. همینطور میتوانیم با پشت قاشق کمی سس گوجهفرنگی داخل خمیر بمالیم. این مواد باید داخل این خمیر قرار بگیرند و حجمشان طوری باشد که دو سر خمیر راحت به هم برسد و پاره نشود و تبدیل به یک نان شکمپر شود. همه مواد را که ریختیم، پنیر رندهشده یا قطعهقطعه را روی مواد گوشتی یا گیاهی میریزیم. بعد دو طرف نان را به هم میرسانیم و خوب میچسبانیم.
میتوانیم برای بهتر شدن، با برس، تخممرغ زدهشده را بین بخشهایی که باید بچسبند، بکشیم. وقتی آماده میشود روی آن آویشن میپاشیم یا موادی که دوست داریم مثل جعفری تازه خردشده و پودر سیر و روغن زیتون.کالزونه یا پیتزای شکم پر انواع مختلف دارد که با یک سس تند یا ملس، میتواند پیشغذا باشد یا غذای اصلی.
بعد خمیر نان را با وردنه صاف میکنیم. یا خمیر آماده پیتزا را باز میکنیم. داخل خمیر را با برس کمی روغن زیتون میمالیم. همینطور میتوانیم با پشت قاشق کمی سس گوجهفرنگی داخل خمیر بمالیم. این مواد باید داخل این خمیر قرار بگیرند و حجمشان طوری باشد که دو سر خمیر راحت به هم برسد و پاره نشود و تبدیل به یک نان شکمپر شود. همه مواد را که ریختیم، پنیر رندهشده یا قطعهقطعه را روی مواد گوشتی یا گیاهی میریزیم. بعد دو طرف نان را به هم میرسانیم و خوب میچسبانیم.
میتوانیم برای بهتر شدن، با برس، تخممرغ زدهشده را بین بخشهایی که باید بچسبند، بکشیم. وقتی آماده میشود روی آن آویشن میپاشیم یا موادی که دوست داریم مثل جعفری تازه خردشده و پودر سیر و روغن زیتون.کالزونه یا پیتزای شکم پر انواع مختلف دارد که با یک سس تند یا ملس، میتواند پیشغذا باشد یا غذای اصلی.
بعد از اینکه خمیر شکل هلالی گرفت، کمی تخممرغ با برس روی سطح آن میمالم و رویش کنجد و سیاهدانه میپاشم. در پنجره وسط فر با حرارت 150 درجه به مدت نیم ساعت بپزید.
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.