کافی شاپ
- نان آماده تاکو یا نان لواش
- گوشت یا مرغ چرخکرده یا تن ماهی .....
- پیاز و سیر
- گوجهفرنگی رنده شده یا نگینی خورد شده و آب لیمو تازه
- فلفل هالاپینیو یا هر فلفل تازه تند یا فلفل دلمهای
- لوبیا قرمز پخته
- ادویه تاکو (زیره ساییده، آویشن خشک، پودر سیر و پیاز، پودر فلفل دلمهای، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک و هر ادویهای که دوست دارید)
- گوشت یا مرغ چرخکرده یا تن ماهی .....
- پیاز و سیر
- گوجهفرنگی رنده شده یا نگینی خورد شده و آب لیمو تازه
- فلفل هالاپینیو یا هر فلفل تازه تند یا فلفل دلمهای
- لوبیا قرمز پخته
- ادویه تاکو (زیره ساییده، آویشن خشک، پودر سیر و پیاز، پودر فلفل دلمهای، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک و هر ادویهای که دوست دارید)
مواد سالاد درون تاکو:
- آووکادو، کاهو، تربچه، گوجهفرنگی خردشده، گشنیز تازه، فلفل سبز و هر سبزی تازهای که دوست دارید.
- پنیر (چدار، گودا یا سفید یا پنیر رنده شده محبوب خودتان)
- پنیر (چدار، گودا یا سفید یا پنیر رنده شده محبوب خودتان)
روش تهیه رویه ی تاکو:
تا جایی که فهمیدهام دهها نوع و روش آمادهکردن تاکو وجود دارد. تاکو باز، ساندویچی،تاکو با نان سخت یا نرم و …
من نان نرم را بیشتر ترجیح میدهم. تهیه ناناش سخت نیست. با نان لواش یا نان عربی یا نان ترتیلا راحت میتوان این غذا را درست کرد.
روشی که اینجا پیشنهاد میکنیم با نان نرم است. نان در روغن شکل جلد یا عایق تاکو را میگیرد. نان لواش باید به قطر کوچک در حدی که دو طرفش راحت به هم برسند، بریده شود.
در ماهیتابه که دو تا سه قاشق روغن در آن داغ شده، نان را میاندازیم. چند ثانیه بعد روی نان حباب میبندد، یعنی وقتش شده که آن را برگردانیم.
به محض سرخ شدن طرف دیگر باید با وسیلهای مناسب مثل یک چنگک یکطرف را روی طرف دیگر نگه داریم تا خودش را بگیرد و همانطور سرخ شود. تاکوهای سرخشده روی دستمال یا حوله تمیز آشپزخانه میمانند تا روغنشان گرفته شود.
روش تهیه مواد تاکو:
اندازه مواد بالا را ننوشتم تا دستمان باز باشد برای سلیقه و طعمی که میپسندیم. اگر تند دوست داریم یا پر گوجه یا چاق و لاغرتر یا اگر از نان لواش استفاده میکنیم میزان مواد درونی تاکو کم و زیاد میشود. آمادهکردن این مواد و پختنشان زمان خیلی کمی میبرد و در حد پختن مواد پاستای معمولی وقتگیر است.
پیاز سرخ میشود و کمی بعد گوشت و سیر به آن اضافه میشود. گوشت که خوب سرخ شد، ادویه را میریزیم و بعد گوجهفرنگی رنده شده همراه با فلفل تند یا هالاپینیو را هم سرازیر میکنیم. میتوانیم فلفل تند هالاپینیو را هم در تابه بریزیم یا به عنوان سالاد روی گوشت بگذاریم.
لوبیا پخته را در آخرین مرحله میریزیم و میگذاریم با یک استکان آب گوشت بپزد و خشک شود. آب لیمو را هم بعد از خشک شدن آب میریزیم روی مواد و هم میزنیم.
مواد مربوط به سالاد باید با نازکترین روش برش داده شوند و آماده باشند تا بعد از گوشت لای جلد تاکو بروند.
نان تاکو که روغناش را به دستمال داده در انتظار مواد است. یک تا دو قاشق از گوشت آماده لای نان برشته و خمیده میرود.
با آرامش و خونسردی باید هر مقدار سالاد یا سبزیجاتی را که میخواهیم به گوشت اضافه کنیم و پنیر را هم روی آن بریزیم.
اندازه مواد بالا را ننوشتم تا دستمان باز باشد برای سلیقه و طعمی که میپسندیم. اگر تند دوست داریم یا پر گوجه یا چاق و لاغرتر یا اگر از نان لواش استفاده میکنیم میزان مواد درونی تاکو کم و زیاد میشود. آمادهکردن این مواد و پختنشان زمان خیلی کمی میبرد و در حد پختن مواد پاستای معمولی وقتگیر است.
پیاز سرخ میشود و کمی بعد گوشت و سیر به آن اضافه میشود. گوشت که خوب سرخ شد، ادویه را میریزیم و بعد گوجهفرنگی رنده شده همراه با فلفل تند یا هالاپینیو را هم سرازیر میکنیم. میتوانیم فلفل تند هالاپینیو را هم در تابه بریزیم یا به عنوان سالاد روی گوشت بگذاریم.
لوبیا پخته را در آخرین مرحله میریزیم و میگذاریم با یک استکان آب گوشت بپزد و خشک شود. آب لیمو را هم بعد از خشک شدن آب میریزیم روی مواد و هم میزنیم.
مواد مربوط به سالاد باید با نازکترین روش برش داده شوند و آماده باشند تا بعد از گوشت لای جلد تاکو بروند.
نان تاکو که روغناش را به دستمال داده در انتظار مواد است. یک تا دو قاشق از گوشت آماده لای نان برشته و خمیده میرود.
با آرامش و خونسردی باید هر مقدار سالاد یا سبزیجاتی را که میخواهیم به گوشت اضافه کنیم و پنیر را هم روی آن بریزیم.
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.