کافی شاپ
بادمجان آنقدر الهامدهنده و راحتپز است که به نظرم اصلا نیازی نیست برای آماده کردن یک غذای اصلی یا فرعی با آن، آدم خودش را به دردسر بیاندازد؛به نظر من بادمجان از دسته خوراکی هایی است که همه جوره خوشمزه است از کبابی و سرخ شده تا ....
مواد لازم:
مواد لازم:
سه عدد بادمجان درشت کبابی
سیصدگرم ماست ترش
یک پیاز سرخشده
چند حبه سیر خام
یک قاشق غذاخوری پودر کاری
یک قاشق کنجد
یک قاشق آویشن
نصف لیموترش تازه
یک قاشق روغن زیتون
یک مشت برگ گشنیز و نعنای تازه (خردشده)
دو گوجهفرنگی آبدار
نمک و فلفل و هر ادویهای که دوست دارید. برای تُند شدناش هم میتوانیم یک فلفل تازه ریزشده اضافه کنیم.
طرز تهیه:
بادمجانها اگر بوی دود بدهند که شاهکار است؛ با شرایط این روزها اما، فر میتواند به دادمان برسد. چند جای بادمجانها را میتوانیم با چاقو سوراخ کنیم و در فر بگذاریم تا بعد از حدود پانزده تا بیست دقیقه با درجه متوسط، درونیاتش بپزد.
سرد که شد پوستاش را میکنیم و گوشتاش را در سبد میریزیم تا حسابی آبش برود و بعد در مخلوطکن میریزیم.
سیر له شده را اضافه می کنیم با بادمجان درون دستگاه و یک دور دیگر میچرخانیم.
پیاز را تفت میدهیم، پودر کاری و بقیه ادویه را در همین پیازداغ میچرخانیم و بعد گوجههای خردشده را در پیازداغ میریزیم.
همه این مواد و بقیه چیزها مثل سبزیجات خردشده و کل فهرست بالا در نهایت در کاسهای بزرگ با ماست در هم میآمیزند.
این غذای اختراعی میتواند با نان یا برنج خورده شود یا به عنوان یک سُس، کنار سبزیجات در مهمانی سرو شود.
پیاز را تفت میدهیم، پودر کاری و بقیه ادویه را در همین پیازداغ میچرخانیم و بعد گوجههای خردشده را در پیازداغ میریزیم.
همه این مواد و بقیه چیزها مثل سبزیجات خردشده و کل فهرست بالا در نهایت در کاسهای بزرگ با ماست در هم میآمیزند.
این غذای اختراعی میتواند با نان یا برنج خورده شود یا به عنوان یک سُس، کنار سبزیجات در مهمانی سرو شود.
در سوریه و لبنان، بادمجان را ، برای پیشخوراک و باز شدن اشتها میخورند.
در مصر آن را به عنوان غذای جانبی، کنار بقیه غذاها میگذارند. در ارمنستان
کمی زیره به آن اضافه میکنند. در یونان و اسراییل به آن روغن زیتون و سس
مایونز میزنند و در ترکیه کمی ارده. هندیها و پاکستانیها آن را با سیر و
بادمجانفلفل فراوان آماده میکنند و در رومانی روغن دانه آفتابگردان هم
به آن میزنند. اینها همه روشهای مختلف پخت غذایی است با بادمجان کبابی که
با کمی ادویه و مخلفات گوناگون، اسمهای مختلفی میگیرد: از متبل تا
باباغنوج (گانوش)، دیپ بادمجان (که نمیدانم چه برابر فارسی دارد) و …
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.