آموزش طراحی سایت رول اسفناج » آشـــپزی به سبـــک الی

 

رول اسفناج

 

فصل اسفناج را از دست ندهید. این غذای خوشمزه را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
 
مواد لازم:
۵۰۰ گرم اسفناج
کمی کره
۲۰۰ گرم پنیر فتا
پیازچه به میزان دلخواه
شوید ¼ پیمانه
۱ عدد تخم‌مرغ
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
خمیر فیلو یا یوفکا
 
طرز تهیه:
فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.اسفناج‌ها را خردکنید و خیلی کم با مقداری کره تفت دهید تا هم بوی خوبی بگیرد و هم آب داخل اسفناج گرفته شود سپس اسفناج را به همراه پنیر فتا، شوید، پیازچه و نمک و فلفل در یک ظرف بزرگ به خوبی مخلوط‌کنید.

 


 

 

 

خمیر را پهن کنید و مواد را در داخل آن قرار دهید. به هر روشی که دوست دارید می‌توانید آن را شکل دهید. تخم‌مرغ را کمی بزنید بعد از اینکه خمیر را بستید با یک برس آشپزی بروی رول‌ها بمالید تا بعد از پخت رنگ خوبی به خود بگیرد. توسط چاقو بر رول‌ها خطی بیاندازید تا باز شود. برای مدت ۲۵-۳۰ دقیقه رول‌ها را بپزید و از طعم آن‌ها لذت ببرید.


 

 


بازگشت