آموزش طراحی سایت سس برای استیک » آشـــپزی به سبـــک الی

 

سس برای استیک

 

مواد لازم :
یک عدد پیاز کوچک ، ریز خرد شده
آب یک عدد پرتقال (حدود یک چهارم پیمانه )
یک عدد فلفل زرد دلمه ای
نمک و فلفل سفید به میزان لازم
چهار تا شش قاشق غذاخوری بر-مونته غلیظ   
 
طرز تهیه: 
فلفل رو دو نیمه کنید و آن را کبابی کنید تا پوستش بسوزد.
سپس در ظرف دردار بگذارید تا نرم شود و پوست آن راحت جدا شود.

 

پیاز را در کمی روغن تفت بدید تا سبک شود.
 
 

 

فلفل رو هم خورد و اضافه کنید و تفت دهید.
 

 

آب پرتقال رو هم بگیرید و اضافه کنید 
 
 

 


حرارت ملایم کنید  تا غلیظ شود  و آبش حدود نصف مقدار اولیه شود.
در این مرحله اجازه دهید تا سس خنک شود سپس در مخلوط کن بریزید تا صاف و یکدست شود در آخر برمونته (مخلوط کره و آب ) را اضافه کنید. 
 
 
 
طرز تهیه برمونته:
 به امولسیون کره و مقدار خیلی کمی آب در اصطلاح آشپزی می گویند.
برمونته این کلمه طبق معمول فرانسوی هست و به معنی سس کره .
و به راحتی به غذا یا سس اضافه می شه و بر خلاف کره آب کرده ، چربی از شیر جدا نمی شه . درست کردنش آسون ولی نگه داشتنش سخته چون باید در دمای خاصی باشه. اگه سرد تر از اون دما باشیم دوباره جامد می شه و اگه کمتر ، امولسیون می شکنه و کره آب شده به دست می یاد . در نتیجه بهتره به هر مقداری که لازم دارید درست کنید.
یکی دو قاشق آب رو توی ظرف بریزید و بزارید به جوش بیاد.
 کره سرد رو تکه تکه اضافه کنید و هم بزنید تا امولسیون حاصل شود.
اگه حرارت زیاد بود ،ظرف رو  از روی حرارت بردارید تا کره نپرد.
تکه های بعدی رو اضافه کنید  تا به غلظت مطلوب برسید 
 به غلظت مطلوب رسیدیم . بر مونته حاضر است.


 



بازگشت