آموزش طراحی سایت املت گشنیز » آشـــپزی به سبـــک الی

 

املت گشنیز

 

مواد لازم:
   3 عدد تخم مرغ
   نمک وفلفل
   3 ق غ پنیر خامه ای
   100 گرم پنیر پارمزان
   10 گرم گشنیز
   25 گرم کره

طرز تهیه:
تخم مرغ ها را در یک کاسه می شکنیم و نمک و فلفل اضافه می کنیم و با چنگال هم می زنیم.
دو نوع پنیر را در کاسه دیگری با گشنیز خورد شده مخلوط می کنیم.
کره را در تابه نچسبی روی حرارت آب می کنیم.
تخم مرغ هم زده را داخل تابه می ریزیم و مخلوط پنیر و سبزی راروی تخم مرغ ها فقط در یک نیمه تابه می ریزیم.
وقتی تخم مرغ پخت طرف بدون پنیر را روی طرف پنیر دار بر می گردونیم و در ظرف می کشیم و روی املت رابا گشنیز تزیین می کنیم.

بازگشت