آموزش طراحی سایت فالوده شیرازی » آشـــپزی به سبـــک الی

 

 

شکر     ۲ پیمانه(یا فنجان)
آب جوش     ۲ پیمانه
گلاب     ۱/۴ پیمانه
*نودل نشاسته ی برنج     ۱۵۰ گرم(یا ۴ دسته)
آبلیمو     دلخواه

طرز تهیه:
۱. شکر را در آب جوش حل می کنیم تا محلول شفافی بدست بیاد.
 

 

۲. اجازه میدیم کمی سرد بشه و حرارتش و از دست بده، حالا گلاب را اضافه می کنیم.
۳. درون ظرف در داری میریزیم و به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار میدیم.
۴. بعد از این مدت مخلوط را با قاشق زیر و رو می کنیم و ۳ ساعت دیگر هم داخل فریزر قرار میدیم.
۵. در این مدت هر نیم ساعت ۱ بار مخلوط را هم میزنیم .
۶. در آخر مخلوطی شبیه به یخ در بهشت بدست میاد.
۷. رشته ها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب جوش آمده می پزیم و بعد آبکش می کنیم و میگذاریم تا سرد بشه.
 

 

۸. رشته را داخل شربت ریخته و مخلوط میکنیم و به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار میدیم.
۹. در آخر هم با آبلیمو نوش جان می کنیم.
* اگر از فالوده اضافه موند دوباره در فریزر بگذاریدش و هر وقت خواستید میل کنید۳۰ دقیقه در هوای اتاق بگذارید تا یخش کمی باز بشه و بعد آماده خوردن میشه

بازگشت