کافی شاپ
مواد لازم:
80 گرم پنیر خامه ای
120 گرم پنیر موزارلا رنده شده ( در دستور اصلی پنیر Manchego استفاده شده)
1/2 فلفل دلمه ای قرمز کبابی
3/4 فنجان اسفناج پخته
1 پر سیر له شده
نمک و فلفل
طرز تهیه:
فر رو با درجه 175 روشن می کنیم.داخل قارچ ها رو خالی می کنیم.
بقیه مواد رو مخلوط و نمک و فلفلش رو تنظیم می کنیم.
شکم قارچ ها رو پر می کنیم و 30 دقیقه در فر می پزیم تا پنیر ها آب و کمی برشته بشن .
شکم قارچ ها رو پر می کنیم و 30 دقیقه در فر می پزیم تا پنیر ها آب و کمی برشته بشن .
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.