آموزش طراحی سایت پارفه توت فرنگی » آشـــپزی به سبـــک الی

 

پارفه توت فرنگی

 

مواد لازم:
نیم کیلو توت فرنگی
2 قاشق  غذا خوری  شکر
1/2 فنجان بیسکوییت ریز خورد شده ( ساقه طلایی  )
2 قاشق  غذاخوری  کره آب شده
۳۰ گرم پنیر خامه ای
1/2 فنجان ماست خامه ای
2/3 فنجان خاکه قند الک شده
1/2قاشق چای خوری وانیل
1 فنجان خامه
نعناع برای تزیین

توت فرگی ها رو ورقه ورقه می کنیم و با ۱ قاشق  غذاخوری  شکر در یک کاسه مخلوط می کنیم و کنار میگذاریم.
بیسکوییت خورد شده رو با کره آب شده و ۱ قاشق غذاخوری  شکر مخلوط می کنیم. (کمی دارچین هم به این مخلوط  می توانید اضافه کنید)
پنیر خامه ای رو با میکسر می زنیم تا نرم شود. ماست خامه ای و خاکه قند و اسانس رو اضافه می کنیم و می زنیم.
در ظرف دیگری خامه را خوب می زنیم تا پف کنه.( بهتره موقع زدن کاسه خامه رو داخل یک کاسه آب و یخ قرار بدیم تا نبره)
مخلوط پنیر و ماست رو با قاشق با خامه مخلوط می کنیم.
ته لیوان ۱ قاشق بیسکوییت می ریزیم بعد یک لایه مخلوط خامه و پنیر و بعد تکه های توت فرنگی رو.
این کار را در چند لایه تکرار می کنیم.

بازگشت