کافی شاپ
مواد لازم:
نیم کیلو توت فرنگی
2 قاشق غذا خوری شکر
1/2 فنجان بیسکوییت ریز خورد شده ( ساقه طلایی )
2 قاشق غذاخوری کره آب شده
۳۰ گرم پنیر خامه ای
1/2 فنجان ماست خامه ای
2/3 فنجان خاکه قند الک شده
1/2قاشق چای خوری وانیل
1 فنجان خامه
نعناع برای تزیین
توت فرگی ها رو ورقه ورقه می کنیم و با ۱ قاشق غذاخوری شکر در یک کاسه مخلوط می کنیم و کنار میگذاریم.
بیسکوییت خورد شده رو با کره آب شده و ۱ قاشق غذاخوری شکر مخلوط می کنیم. (کمی دارچین هم به این مخلوط می توانید اضافه کنید)
پنیر خامه ای رو با میکسر می زنیم تا نرم شود. ماست خامه ای و خاکه قند و اسانس رو اضافه می کنیم و می زنیم.
در ظرف دیگری خامه را خوب می زنیم تا پف کنه.( بهتره موقع زدن کاسه خامه رو داخل یک کاسه آب و یخ قرار بدیم تا نبره)
مخلوط پنیر و ماست رو با قاشق با خامه مخلوط می کنیم.
ته لیوان ۱ قاشق بیسکوییت می ریزیم بعد یک لایه مخلوط خامه و پنیر و بعد تکه های توت فرنگی رو.
این کار را در چند لایه تکرار می کنیم.
2 قاشق غذا خوری شکر
1/2 فنجان بیسکوییت ریز خورد شده ( ساقه طلایی )
2 قاشق غذاخوری کره آب شده
۳۰ گرم پنیر خامه ای
1/2 فنجان ماست خامه ای
2/3 فنجان خاکه قند الک شده
1/2قاشق چای خوری وانیل
1 فنجان خامه
نعناع برای تزیین
توت فرگی ها رو ورقه ورقه می کنیم و با ۱ قاشق غذاخوری شکر در یک کاسه مخلوط می کنیم و کنار میگذاریم.
بیسکوییت خورد شده رو با کره آب شده و ۱ قاشق غذاخوری شکر مخلوط می کنیم. (کمی دارچین هم به این مخلوط می توانید اضافه کنید)
پنیر خامه ای رو با میکسر می زنیم تا نرم شود. ماست خامه ای و خاکه قند و اسانس رو اضافه می کنیم و می زنیم.
در ظرف دیگری خامه را خوب می زنیم تا پف کنه.( بهتره موقع زدن کاسه خامه رو داخل یک کاسه آب و یخ قرار بدیم تا نبره)
مخلوط پنیر و ماست رو با قاشق با خامه مخلوط می کنیم.
ته لیوان ۱ قاشق بیسکوییت می ریزیم بعد یک لایه مخلوط خامه و پنیر و بعد تکه های توت فرنگی رو.
این کار را در چند لایه تکرار می کنیم.
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.