آموزش طراحی سایت دوپیازه میگو » آشـــپزی به سبـــک الی

 

دوپیازه میگو

 

مواد لازم:
 پیاز 3 عدد
200 گرم میگو    یا (دل- قلوه - جگر)
 سیب زمینی 3 عدد متوسط
 سیر 
 نمک و فلفل
 
علمای فن شکم گفته‌اند هر غذایی دونفره‌اش به طور خودکار خوشمزه‌تر، از آب در می‌آید.
۱- سه عدد پیاز متوسط را ریز خرد کنید.
۲- در روغن تفت دهید و کمی که طلایی شد، زردچوبه، بریزید.
۳- پیاز که طلایی شد سه عدد سیب زمینی متوسط را نگینی خرد کنید و به پیاز‌ها اضافه کنید، تا پخته شوند.
۴- دویست گرم گوشت چرخ شده  یا جگر، دل و قلوه ریز شده یا میگوی تمیز و  پوست کنده و تکه‌شده را به این مخلوط اضافه کنید.
۵- اگر گوشت یا جگر و دل و قلوه یا میگو را جدا سرخ کنید و به پیاز و سیب زمینی پخته شده اضافه کنید، نتیجه بهتری می‌گیرید.
 
نکته:  اگر به این غذا مقداری سیر هم اضافه کنید خوشمزه تر می شود
 

بازگشت