آموزش طراحی سایت پیراشکی گوشت گل » آشـــپزی به سبـــک الی

پیراشکی گوشت گل

 
از خمیر پیتزا به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف آردپاشی شده، آن را به شکل دایره باز کنید. بهتر است حدود نیم سانتی‌متر ضخامت داشته باشد. سپس چهار طرف دایره را تا نیمه (از بیرون به داخل) برش دهید.
 

پیراشکی گوشت گل

 

یک قاشق غذاخوری از مایه میانی را در وسط دایره بگذارید.

 

پیراشکی گوشت گل

 

یکی از بخش ها را دور مواد بالا بیاورید.

 

پیراشکی گوشت گل

 

بخش مقابل را بالا بیاورید و آن را دور خمیر و مواد بپیچید.

 

پیراشکی گوشت گل

 

بخش سوم را مطابق مراحل پیشین تکرار کنید.

 

پیراشکی گوشت گل

 

بخش آخر را هم روی همه گلبرگ ها بیاورید و با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند. می توانید برای چسبندگی بیشتر، لبه های هر گلبرگ را با آب کمی خیس کنید.

 

پیراشکی گوشت گل

 

سپس آنها را با فاصله  درون سینی فر بچینید و به مدت 10 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.یا در روغن داغ سرخ کنید.


بازگشت