آموزش طراحی سایت میگو اسپایسی » آشـــپزی به سبـــک الی

 

ميگو: 20 عدد
تخم‌مرغ: یک عدد
آرد سفید و آرد سوخاری اسپایسی: به میزان لازم
سبزی خوردن (نعناع، ریحان و شاهی) خرد شده: یک لیوان
زرشک: 3 قاشق غذاخوری
پودر پنیر پارمزان: 3 قاشق غذاخوری
سیب‌زمینی پخته شده: 300 گرم
کره: 50 گرم
فلفل سياه ساييده شده: یک قاشق چاي‌خوري
پنیر چدار ورقه‌ای: به ميزان لازم
گوجه‌فرنگي مینیاتوری: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس:
سرکه سفید، سرکه بالزامیک، آب لیموترش تازه، روغن زیتون و سس خردل:  از هرکدام 2 قاشق غذاخوری
ادویه سالاد و نمک: به میزان دلخواه

روش تهيه:
1. ابتدا ميگوها را شسته و داخل آرد سفید می‌غلتانیم. تخم‌مرغ را با چنگال هم زده، میگوها را به تخم‌مرغ آغشته کرده و داخل آرد سوخاری ادویه‌دار اسپایسی غلتانده و داخل روغن داغ شناور و سرخ مي‌كنيم اما دقت مي‌كنيم كه کلا ميگو احتياج به زمان زيادي براي پخت ندارد. به محض طلایی شدن از روی حرارت برمی‌داریم.
2. سیب‌زمینی‌های پخته شده را نيز به شكل خلالي خرد كرده، در مقداری کره کمی تفت می‌دهیم. درنهايت زرشک‌ها را یک دقیقه با آن تفت مي‌دهیم و وقتی كه تمام مواد آماده شدند سیب‌زمینی و زرشک را به مواد اضافه مي‌كنيم.
3. تمامی مواد سس را به همراه پنیر پارمزان با هم مخلوط کرده و سس و سبزی خرد شده را با مواد سیب‌زمینی مخلوط می‌کنیم. پس از آغشته کردن سس نمک مواد را تنظیم می‌کنیم و خوراک آماده شده را بین 4 تا 5 لیوان پایه‌دار یا پیاله تقسیم می‌کنیم و مناسب با تعداد میگو‌ها روی خوراک می‌چینیم. درنهایت با پنیر چدار و گوجه مینیاتوری روی مواد را تزئین می‌کنیم.

بازگشت